- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
4 saat kaldım bu sefer kendi rekorum oldu. Genelde 2 saatten fazla kalmam sıkıcı olur diye. Benim gibi az konuşan biriyle 4 saat sabırla ilgilendi modu hiç düşmedi tebrik ediyorum. Fotoğraflar videolar malumunuz benim yorumlamama gerek yok gencecik tazecik. Alışveriş tutkunu elbise dolabından bir onu çıkarıyor bir bunu nasıl olmuş vs. soru bombardımanına tutuluyorum moda eleştirmeni değiliz ki abicim benim gözler elbiseleri görmüyor Arya'nın fiziğiyle ilgileniyoruz
Bir yandan içiyoruz bir yandan sevişiyoruz ayakta yatakta mutfak tezgahında.. Müziği duyunca yerinde durmuyor fl studio görsel efektlerinde dans eden chan gibi.. Sesi de tatlı saatlerce konuşsun hipnoz olmuş gibi dinlerim. Ne diyelim daha? Çok memnun oldum tekrar görüşmeyi elbette istiyorum. Her birinin ayrı güzellikleri var pembişlerin buranın kıymetini bilelim.
edit: ücret soruluyor ama ben veremem malesef kendisine yazın daha iyi olur önce kendinizi tanıtın nereden ulaştınız eğer forumdan ise nickinizi mutlaka belirtin meslek yaş hangi ilden vs.
edit: ücret soruluyor ama ben veremem malesef kendisine yazın daha iyi olur önce kendinizi tanıtın nereden ulaştınız eğer forumdan ise nickinizi mutlaka belirtin meslek yaş hangi ilden vs.
Son düzenleme: