Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme aranılan kan bulundu (ezgi)

oksijen Çevrimdışı
23 Eyl 2017
79
169
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merhaba forumdaşlar...
dün ezgi hanımla anlık bir görüşme ayarlayıp kendisini ufak prosedürlerden(referans v.b.) sonra ziyarete gittim
evi gerçekten çok nezih şirin ve temiz inanın kapı açıldığında acaba yanlış yeremi geldim diye içimden geçirmedim değil yüz güzelliği ve fiziği gerçekten çok iyi herşey tamamen doğal (çıtır sevenlerin aradığı tarz) ilgi alaka gerçekten çok iyi özellikle sohbeti son derece rahatlatıcı benim gibi çekingen biri bile yanında rahatlayabiliyor
vaktim kısıtlı olduğu için 1 saatlik görüşme yapabildik kendisiyle fakat daha uzun görüşme yapacağımız artık kesin

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
399
913
merhaba forumdaşlar...
dün ezgi hanımla anlık bir görüşme ayarlayıp kendisini ufak prosedürlerden(referans v.b.) sonra ziyarete gittim
evi gerçekten çok nezih şirin ve temiz inanın kapı açıldığında acaba yanlış yeremi geldim diye içimden geçirmedim değil yüz güzelliği ve fiziği gerçekten çok iyi herşey tamamen doğal (çıtır sevenlerin aradığı tarz) ilgi alaka gerçekten çok iyi özellikle sohbeti son derece rahatlatıcı benim gibi çekingen biri bile yanında rahatlayabiliyor
vaktim kısıtlı olduğu için 1 saatlik görüşme yapabildik kendisiyle fakat daha uzun görüşme yapacağımız artık kesin
Çok teşekkür ederim çok incesiniz sizi tanımak da bi okadar güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋💋🙏

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,035
1,087
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok teşekkür ederim çok incesiniz sizi tanımak da bi okadar güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋💋🙏

tebrikler Ezgi hanımın incall olduğunu yeni öğreniyoruz profilinde maalesef bilgi yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar