Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arya.... Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin....

SerdarBezmen Çevrimdışı

SerdarBezmen

#GüzelSeverim #HissiGeçiririm @SerdarBezmen
3 Ocak 2020
50
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ARYA ile dün görüştüm ama ne görüşme, bir kız bu kadar mı güzel bu kadar mı ateşli olur anlatamam. Bir kere çok genç ve çok güzel, cildi ipeksi, yüzü bebeksi yani insan bakmalara da dokunmalara da kıyamıyor, bu yüzden iki saat boyunca onunla yaşayabileceğim tüm güzellikleri yaşadım diyebilirim. Baştan sona kusursuz geçen bir görüşme oldu, mesajlara hızlı geri dönüş, lüks bir oda ve içinde bir Arya insan daha ne ister bilemiyorum. Bir sonraki Arya görüşmemize kadar yaşadığım en iyi görüşme buydu. Teşekkürler tatlım.

Son düzenleme:
ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ediyorum sizin gibi hikayeleri olan bilgili kültürlü olan biri ile birşeyler paylaşmak🍷🍷

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,942
8,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,951
4,522
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@ARYA ile dün görüştüm ama ne görüşme, bir kız bu kadar mı güzel bu kadar mı ateşli olur anlatamam. Bir kere çok genç ve çok güzel, cildi ipeksi, yüzü bebeksi yani insan bakmalara da dokunmalara da kıyamıyor, bu yüzden iki saat boyunca onunla yaşayabileceğim tüm güzellikleri yaşadım diyebilirim. Baştan sona kusursuz geçen bir görüşme oldu, mesajlara hızlı geri dönüş, lüks bir oda ve içinde bir Arya insan daha ne ister bilemiyorum. Bir sonraki Arya görüşmemize kadar yaşadığım en iyi görüşme buydu. Teşekkürler tatlım.
paylaşim icin teşekkürler

15 Kas 2009
85
-2,351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arya mı Aya mı :D Ben arya ya taşıdım ama :D

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
302
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bana Arya gibi geliyor içimdeki sesi dinliyorum ama😂

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,108
4,892
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben Arya referansim çalinmasın çok güldüm🤩

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,651
8,815
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Keyfiniz bol olsun 😘😘

SerdarBezmen Çevrimdışı

SerdarBezmen

#GüzelSeverim #HissiGeçiririm @SerdarBezmen
3 Ocak 2020
50
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar