- 6 Şub 2021
- 253
- 148
- 57
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Foruma katıldığı günden beri eylül hanımı takip ediyordum İncall görüşme duyurusun dan sonra Watsaptan yazdım referans istedi bede verdim olumlu cevap aldım cumartesi gününe randevu olayını ve saatını kararlaştırdık evinin konu mu ve yeri çok rahat zili çaldım kapı açıldi paylaşılan fotolar neyse fazlası var eksiği yok pandemi sebebiyle el yüz demizliği derken Güzel bir kedisi var tanıştık çok hoş ve uyumlu sevecen eylül nen sohpet başladı bayaği sohpet edildi ikide bir gözlerim memelerine takılıyor gözlerimi kapatamazdım derken kendımı yatakda buldum inanılmaz bir şov yapti oralını anlatamak sayfalara siğmaz yaşamak lazım yaşamak için de misafir olmak lazım derken banyo temizlik derken kaldığimiz sohpete devam ettik arada bir o güzel memelere bakmadan duramiyorum eylül kolumdan tuttu tekrar yatağa geçtik eylül rahat durmaz başladı oral yapmaya dudaklar yetemezmiş gibi o güzel memeleriyle oral yapmaya başladı memeler eller ve o güzel dudaklar sekse doymayan bir hatun oralı süper oral den sonra yatak faslı başladı bol posisoyonlu bir ilşki oldu bu anı yaşamak lazım eylül bana bu anı yaşatiğin için size teşekkür ediyorum Saygılarımla
Not evin konumu balattakı kafelerin olduğu yere 5 dakıka sorunsuz bir apartman girişi
Not evin konumu balattakı kafelerin olduğu yere 5 dakıka sorunsuz bir apartman girişi