Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Eylül akşamında...

Kamil Onekilea

Normal Üye
26 Eki 2020
11
72
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,
Bu hafta sonu Eylül hanımla görüşme fırsatım oldu. Evi merkezi, ulaşımı kolay, misafir ağırlaması 10 numara.
Haftalardır öldün mü kaldın mı diye arayıp sormayan kız arkadaşım varken, biraz hastayım dediğimde hemen bitki çayı servisi geldi :)

Zaten daha kapıdan girer girmez, güler yüzü ile, sıcak kanlılığı ile hemen ısıtıyor kendine.

Yatak odası detayları bana kalsın ama bir kere o sıcaklığı aldığında her şeyin tadı değişiyor zaten. Hareketleri, öpüşü kesinlikle çok doğal. Oral konusunda da oldukça tatmin ediciydi. Dediğim gibi detay vermeyeyim, kendiniz yaşayın.

Öpüştük vedalaştık, dönüşte yürürken, yüzümde belli belirsiz gülümseme (çizgi filmlerde yüzler pespembe olurya tahminim öyle bir yüzüm vardı), dilime takıldı bir şarkı "Bir Eylül akşamında, yaprak çıtırtılarıyla yürüyorum"

Neyse uzatmayayım, Eylül Hanım, sevilesi, öpülesi, sevişilesi güzel bir insan.

Tekrar görüşmek dileğilye,

vii Çevrimdışı

vii

Oti V!!
Normal Üye
1 Eki 2021
16
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler bu güzel paylaşım için

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,277
10,245
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için teşekkürler...

Takilan19

Normal Üye
25 Nis 2021
27
6
25
Selamlar,
Bu hafta sonu Eylül hanımla görüşme fırsatım oldu. Evi merkezi, ulaşımı kolay, misafir ağırlaması 10 numara.
Haftalardır öldün mü kaldın mı diye arayıp sormayan kız arkadaşım varken, biraz hastayım dediğimde hemen bitki çayı servisi geldi :)

Zaten daha kapıdan girer girmez, güler yüzü ile, sıcak kanlılığı ile hemen ısıtıyor kendine.

Yatak odası detayları bana kalsın ama bir kere o sıcaklığı aldığında her şeyin tadı değişiyor zaten. Hareketleri, öpüşü kesinlikle çok doğal. Oral konusunda da oldukça tatmin ediciydi. Dediğim gibi detay vermeyeyim, kendiniz yaşayın.

Öpüştük vedalaştık, dönüşte yürürken, yüzümde belli belirsiz gülümseme (çizgi filmlerde yüzler pespembe olurya tahminim öyle bir yüzüm vardı), dilime takıldı bir şarkı "Bir Eylül akşamında, yaprak çıtırtılarıyla yürüyorum"

Teşekkürler bu güzel paylaşım için

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
958
693
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar,

Paylasim icin teşekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,429
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım olmuş,teşekkürler..

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,288
2,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
afiyet olsun..... ( bitki çayıııı ..)

paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ...

Lingam Çevrimdışı
31 Ağu 2010
55
50
Cinsiyetiniz nedir?
Çok güzel bir paylaşım kaleminize sağlık 👏

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
446
684
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Selamlar,

İki kıvırcık kafanın buluşmasından herkese selam. 👀

Öncelikle yazdığın güzel satırlar için teşekkür ederim. Sen de benim yüzümde tebessüm oluşturmuş oldun. Keşke sıcak su torbam da olsaydı, bitki çayı ikramı nedir ki... Evimden mutlu ayrıldıysan ne güzel. Pazar günümüzü keyifle geçirmiş olduk. Dilerim kız arkadaşınla gönlüne göre bir ilişki kurarsın.

Tekrar görüşmek dileğiyle, öperim. 😚🖤

Kamil Onekilea

Normal Üye
26 Eki 2020
11
72
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi sen söyleyince aklıma geldi, aslında yolda gelirken hemşire kıyafetin varmı diye sormayı düşünüyordum (konsepte uygun fantazi:devilish:).
Ama sonra seni görünce heyecandan unutmuşum.

Şu an seni seksi bir hemşire üniformasıyla, yatakta bana yaklaşırken hayal ediyorum:love:🤩🥰

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
446
684
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Şimdi sen söyleyince aklıma geldi, aslında yolda gelirken hemşire kıyafetin varmı diye sormayı düşünüyordum (konsepte uygun fantazi:devilish:).
Ama sonra seni görünce heyecandan unutmuşum.

Şu an seni seksi bir hemşire üniformasıyla, yatakta bana yaklaşırken hayal ediyorum:love:🤩🥰
Canısı napıyorsun sen öyle. Burası whatsapp mı? Birileri görecek, ayıp. 😝

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar