Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir Eylül günü 🔥🔥

masterofbad

Normal Üye
2 Ocak 2020
41
88
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Eylül hanımla geçtiğimiz gün görüşme fırsatım oldu. Normalde çok fazla referans yazan biri değilim ama @Eylül Umay bu algımı değiştirdi diyebilirim. Evi kolay bulunan bir yerde. Toplu taşıma İçin ulaşım rahat. Evin karşısında da otopark mevcut.

Kendisi öncelikle çok okuyan, entellektüel zevkleri olan çok yönlü biri. Kitaplardan tutun da sanatın bir çok çeşidi hakkında sohbet edebilirsiniz.

Özel anları anlatmayı pek sevmem ama pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim. 🔥🔥

Son olarak bir sonraki görüşmemizde sürprizimle geleceğim. Umarım beğenir 🙃🙃

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,951
4,522
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Eylül hanımla geçtiğimiz gün görüşme fırsatım oldu. Normalde çok fazla referans yazan biri değilim ama @Eylül Umay bu algımı değiştirdi diyebilirim. Evi kolay bulunan bir yerde. Toplu taşıma İçin ulaşım rahat. Evin karşısında da otopark mevcut.

Kendisi öncelikle çok okuyan, entellektüel zevkleri olan çok yönlü biri. Kitaplardan tutun da sanatın bir çok çeşidi hakkında sohbet edebilirsiniz.

Özel anları anlatmayı pek sevmem ama pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim. 🔥🔥

paylaşim için teşekkürler

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
683
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Merhabalar,

Hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Keyifli 2 görüşmeyi arkada bıraktık. Daha da güzelleri bizimle olsun. 🙏🏾

Sen de epey donanımlı birisin. İletişimimizi oldukça rahatlatıyor bu durum. 👀

Hediyeni merak ediyor ve tekrar görüşmek dileğiyle diyorum. 😙

masterofbad

Normal Üye
2 Ocak 2020
41
88
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Keyifli 2 görüşmeyi arkada bıraktık. Daha da güzelleri bizimle olsun. 🙏🏾

Sen de epey donanımlı birisin. İletişimimizi oldukça rahatlatıyor bu durum. 👀

Hediyeni merak ediyor ve tekrar görüşmek dileğiyle diyorum. 😙
En kısa zamanda tekrar görüşeceğiz. 🙈🙈

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,409
1,564
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık paylaşım içinde teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar