Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özlettin kendini prenses❤
İyi valla, siz gidince bizim patron sor bakalim nereye gidecekmiş diye aşağıdan baskı yapiyo. Ulen hep arada kalan bize oluyoz.
Haksızda sayılmazsın yani,özlenmiyecek adamda değilim hani
Bu nasıl görünme
Çok bekletme ama gel tekrar
Bizde seni özledi Özlem gidermemiz gereken konular detaylı
TesekkürlerÇok güzelsiniz
Sevişmemiz gereken konular varBizde seni özledi Özlem gidermemiz gereken konular detaylı![]()
TamamÇok bekletme ama gel tekrar
Geldim yine gidicemDur gitme AA daha Yeni başladık
Tabiii buyrun dmden yazarsanız yardımcı olurum15 Aralık randevu almak istiyorum @Kayla hanımefendi yardımcı olur musunuz lütfen
Tamam beybisiÖzlettirme kendini fazla
İyice beynine işliycem tanıdıgın günSen gitsen de fotolar beynime işledi artıkYok gitme vazgeçtim sen iyice beynime gir
![]()
Tesekkür ederim oktayca beyciğimBu nasıl görünmeişleriniz yoğun kolay gelsin Kayla Hanım yakışmış tabiki
![]()
Özleniyorsun sexi adamsın demiştimHaksızda sayılmazsın yani,özlenmiyecek adamda değilim hani
Fotoğrafta pek seksiymiş![]()
Birazda özleyin canım dimi amaÖzlettirdin kendini yapma boyle![]()
KeşkeeeeAaaaah aaaaaah havar dostlar havar izmire ışınlanma bulunsun havaaar![]()
Ah bu patronlarİyi valla, siz gidince bizim patron sor bakalim nereye gidecekmiş diye aşağıdan baskı yapiyo. Ulen hep arada kalan bize oluyoz.![]()
![]()
En kisa zmnda tanişmayi cok istiyorum izmiride fet etmek istiyorum
Öle hemen bırakmayız kapıdan görünüp gitmek olmazzz
Sizin seksiliğiniz karşısında bizimkisi tırt gelir,tirs giderÖzleniyorsun sexi adamsın demiştim![]()
EstapitipitiSizin seksiliğiniz karşısında bizimkisi tırt gelir,tirs gider ☺
İyice beynine işliycem tanıdıgın gün![]()
Eee o zaman bu ozlemi saapmak yani gidermek lasimÖzle tabi beybisi![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!