Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ahahaha bak bende üzüldüm şimdi mundar olan haftasonunuzavay arkadaş bu fotoğrafları gördük ve hafta sonunu nasıl mundar etmiş olduğumu bir kez daha anladım
Tşk ederim ❤Çok güzel bir kadınsınız gerçekten ayrıca şunu belirtmek isterim bir Kadının yatakta en güzel duruşu budur diyebilirim![]()
hadi buyur şimdide sizi üzdüğüm için üzüldüm. Ben hafta sonunu çıkaramam bu gidişleAhahaha bak bende üzüldüm şimdi mundar olan haftasonunuza![]()
Güzel düşünelim Güzel olsun herşey diyelimhadi buyur şimdide sizi üzdüğüm için üzüldüm. Ben hafta sonunu çıkaramam bu gidişle
Canım çok çok tşk ederim güzel kalpli adam öpüyorum seniOkadar güzel ve tatlı bir kız anlatacak kelime bulamıyorum![]()
Tşk ederimYine çok hoşsun..Hafta sonu nasıl geçsin diye düşünürken![]()
ölümcül kız ölümcül kombinle
o etek, o çorap... o kız. hastasıyız
ayakkabılar nasıl temiz görüyomusun temiz insanın halini :d
Ahahaha gözlerinize hayran oldum ama onu orda unutmam benim ayıbimKomidinin üzerinde duran nedir acaba @Seda ATES ???
Canım bakan gözlerin aydınlık öpüyorum senibu odaya aydınlığı duvardaki lamba değil Seda veriyor haberiniz olsun![]()
Tşk ederimSeda hanım çok güzel bir bayansınız bakmaktan kendimizi alamıyoruz![]()
bu bol şeyli dediğiniz sadece sizinle güzel olur seda hanım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!