Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok güzel çok özel

Serkankaran999

Normal Üye
29 Nis 2023
4
22
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Defo ile bir görüşememiz daha oldu. Her zamanki gibi zarafetiyle büyüledi beni.

Atletik bedeni hayran bırakacak kadar estetik bir yapıya sahip.

Teması önemseyen biri olarak, teninin yumuşaklığını hissetmek başlı başına baş döndürücüydü benim için. Onu tanıdıkça iç dünyasına hayran kalmamakta mümkün değildi.

Temasla yükselen bir tutkum olduğunu söylemeliyim; bu yüzden görüşme süresince yine adeta tek bir beden gibi uyum içinde hareket etmemiz benim için tarifsizdi. Hijyen konusundaki titizliği hem güven veriyor hem de tüm deneyimi çok daha özel kılıyor.

Tutkulu öpüşmeleri, bazen yumuşak bazen tensel bir meydan okuma gibi olan sevişmesi, gözlerindeki arzulu bakışlar... Ve elbette güne damgasını vuran, onun adeta imzası haline gelmiş olan ayna karşısındaki pozisyonu… Her anı hafızama kazıdı.

Tüm bu yaşattıklarının ardından, alışkanlık haline geldiğini söylemem gerekiyor @DEFNE 😘😘😘

DEFNE Çevrimdışı
23 Haz 2023
174
441

Teması önemseyen biri olarak, teninin yumuşaklığını hissetmek başlı başına baş döndürücüydü benim için. Onu tanıdıkça iç dünyasına hayran kalmamakta mümkün değildi.

Temasla yükselen bir tutkum olduğunu söylemeliyim; bu yüzden görüşme süresince yine adeta tek bir beden gibi uyum içinde hareket etmemiz benim için tarifsizdi. Hijyen konusundaki titizliği hem güven veriyor hem de tüm deneyimi çok daha özel kılıyor.

Tutkulu öpüşmeleri, bazen yumuşak bazen tensel bir meydan okuma gibi olan sevişmesi, gözlerindeki arzulu bakışlar... Ve elbette güne damgasını vuran, onun adeta imzası haline gelmiş olan ayna karşısındaki pozisyonu… Her anı hafızama kazıdı.

Tüm bu yaşattıklarının ardından, alışkanlık haline geldiğini söylemem gerekiyor @DEFNE 😘😘😘
Cok tesekkurler ❣️ hepsi karsilikli 💋

DEFNE Çevrimdışı
23 Haz 2023
174
441

😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar