Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok Samimi, Çok Profesyonel

cracker Çevrimdışı

cracker

Normal Üye
17 Ağu 2024
48
45
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle hem görüşme gerçekleştirdiğimiz zaman hem de sonrasında site kapalı olduğu için geç gelen referans için özürlerimi sunuyorum. Kendisi ile 8 Şubat'ta görüşmüştük.

Sizlere fikir verebilmek açısından maddeler halinde Arzu hanımla kendi 3 saatlik görüşme tecrübemi paylaşmak istiyorum.

Arzu hanım ile iletişim gayet hızlı ve net, kolayca anlaşabiliyorsunuz. Siz gitmeden önce telefonda giymesini istediğiniz bir kıyafet olup olmadığını soruyor, siz bir isteğiniz olursa rica edersiniz, ben kendisine bırakmıştım.

Evi toplu taşımaya yakın, araçla gidecekler için de park sorunu yok diyebilirim. Kendisi çok sıcakkanlı, kesinlikle ilk kez tanışıyormuşsunuz gibi hissettirmiyor. Evi temiz, ikramları bol, kendisi de temiz.

Bence referansın en önemli kısmı burası, görüşme günü bazı ailesel sıkıntılar yaşamasına rağmen, önceden söz verdiği için yine de görüşmeyi iptal etmedi ve bunu bana hiç bir şekilde yansıtmadı.

Özel anlar
Bir kere Arzu olgun bir kadın, fiziği, yüz güzelliği fazlasıyla yerinde ama gençlik veya yaş takıntınız varsa başka partnerlere bakın. Benim gibi utangaç biriyseniz ya da bu işlerde az tecrübeli biriyseniz, sizi görüşmenin hiç bir anında, hiç bir şekilde kötü hissettirmiyor. Bu anlamda bu işlerde yeni olanlar, bence kesinlikle gözü kapalı Arzu hanımla görüşebilir. Orali çok iyi üstüne çok fazla söyleyebileceğim bir şey yok ama o kalçalar, gerçekten dayanılmaz birer olay. Kendisi sizinle yatakta uyumlu, hangi pozisyonda rahat ediyorsanız isteklerinize cevap veriyor. Kendisi dar ve benim en çok zevk aldığım pozisyon doggy oldu. Boşuna doggy kraliçesi dememişler. İlk seansı da ikinci seansı da doggy ile tamamladık, oldukça güzeldi. Özetle tanışılması gereken bir isim.

Yaşattığı güzel dakikalar için bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,526
18,614
Öncelikle hem görüşme gerçekleştirdiğimiz zaman hem de sonrasında site kapalı olduğu için geç gelen referans için özürlerimi sunuyorum. Kendisi ile 8 Şubat'ta görüşmüştük.

Sizlere fikir verebilmek açısından maddeler halinde Arzu hanımla kendi 3 saatlik görüşme tecrübemi paylaşmak istiyorum.

Arzu hanım ile iletişim gayet hızlı ve net, kolayca anlaşabiliyorsunuz. Siz gitmeden önce telefonda giymesini istediğiniz bir kıyafet olup olmadığını soruyor, siz bir isteğiniz olursa rica edersiniz, ben kendisine bırakmıştım.

Evi toplu taşımaya yakın, araçla gidecekler için de park sorunu yok diyebilirim. Kendisi çok sıcakkanlı, kesinlikle ilk kez tanışıyormuşsunuz gibi hissettirmiyor. Evi temiz, ikramları bol, kendisi de temiz.

Bence referansın en önemli kısmı burası, görüşme günü bazı ailesel sıkıntılar yaşamasına rağmen, önceden söz verdiği için yine de görüşmeyi iptal etmedi ve bunu bana hiç bir şekilde yansıtmadı.

Özel anlar
Bir kere Arzu olgun bir kadın, fiziği, yüz güzelliği fazlasıyla yerinde ama gençlik veya yaş takıntınız varsa başka partnerlere bakın. Benim gibi utangaç biriyseniz ya da bu işlerde az tecrübeli biriyseniz, sizi görüşmenin hiç bir anında, hiç bir şekilde kötü hissettirmiyor. Bu anlamda bu işlerde yeni olanlar, bence kesinlikle gözü kapalı Arzu hanımla görüşebilir. Orali çok iyi üstüne çok fazla söyleyebileceğim bir şey yok ama o kalçalar, gerçekten dayanılmaz birer olay. Kendisi sizinle yatakta uyumlu, hangi pozisyonda rahat ediyorsanız isteklerinize cevap veriyor. Kendisi dar ve benim en çok zevk aldığım pozisyon doggy oldu. Boşuna doggy kraliçesi dememişler. İlk seansı da ikinci seansı da doggy ile tamamladık, oldukça güzeldi. Özetle tanışılması gereken bir isim.

Yaşattığı güzel dakikalar için bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum.
Bu güzel referansın icin cok tesekkür ederim. Sadece şu yaş ve olgun meselesini açıklayalım yanlıs anlaşılmalar olmasın 😊 Fizik yaşım 25 malum aynısını sen söylemistin ama yazmayı unutun sanırım 😜 Fiziğim kadar her ne kadar paylaşamasam da yüz güzelliğimede güveniyorum yaş ve gençlik takıntısı olanlarda gelebilir bence 🤪 Yaş sadece bir rakamdır görsel olarak fizik olarak her kesime hitap edebilirim enerjim ve aurom malumunuz 😝 Yine yeniden sevismek dilegi ile herkese bol sevismeli günler diliyorum 🤩

cracker Çevrimdışı

cracker

Normal Üye
17 Ağu 2024
48
45
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle benim hatam, yazmayı unutmuşum, yanlış anlaşılma olmasın @ARZU hanımın fiziği ve güzelliği kesinlikle 25 yaşındakilere taş çıkartır, onu ziyaret eden kimse, hiçbir konuda pişman olmaz arkadaşlar. Tekrar görüşmek dileğiyle.💜❤️🤎

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar