Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Müthiş demek yetersiz kalır
Kuzum ben 2 ameliyat oldum memede kitleler alındı babam kanserden vefat etti annemde suan son evre meme kanseri bende ihmal etmek istemedim dikiş izlerine yaptırdım gögüs altındakide safra kesem alındı onun izi için ama geyşa tamamen spontane geliştiWowww, özellikle ilk belden yukarı doğru yaptırdığım harika duruyor
Yalnız sonuncu dudak ve dişleri nereye yaptırdığını çözemedim![]()
Daha 1 ay sonra devam edilecek hep ince deri ve kemikli bölgeler diye cok acıyor kabuk atsın tekrar2.çok iyiymiş![]()
Kuzum ben 2 ameliyat oldum memede kitleler alındı babam kanserden vefat etti annemde suan son evre meme kanseri bende ihmal etmek istemedim dikiş izlerine yaptırdım gögüs altındakide safra kesem alındı onun izi için ama geyşa tamamen spontane gelişti![]()
Gayet başarılı duruyor. Hangi dövmecide yaptırıyorsunuz keşke öncesinden konu açsaydınız bir kaç dövmeci önerebilirdik
Ben başka öneri olsada o arkadasımdan baskasına gitmem empati kur senin dükkanın var yanında aynısı var arkadasın sana değil ona gidiyor ne hissedersin arkadaşlıklarr önemlidir böle zamanlarda işindede iyi ve rahatlıkta önemli yapanın hali tavrıda önemli bir cok sey sebeptirGayet başarılı duruyor. Hangi dövmecide yaptırıyorsunuz keşke öncesinden konu açsaydınız bir kaç dövmeci önerebilirdik![]()
Harika yakışmış Kayla Hanım
Iki ile dörtun nerde oldugunu anlayamadm sanki iki memişlerin altinda gibi
2. Cisi 2 göğüslerin altı 4. ise sağ göğsün üst kısmıIki ile dörtun nerde oldugunu anlayamadm sanki iki memişlerin altinda gibi
Anladm başarili olmuş gercekten güzel görünüyor2. Cisi 2 göğüslerin altı 4. ise sağ göğsün üst kısmı
Tek tek incelemek isterim bir gün
Burdan güzel görünüyor ama yanından görmeyi tercih ederim en kısa zamanda
hepsi güzel de, şu ilk resimde kalçanlarının üst kısmındakini oturup iyice bir incelemek isterdim
Geyşa ve kiraz ağacı japon kültüründen geyşada kılıç var ama bu savaşçı geyşa hem kadınlığın hakkını veriyor hemde tam bir savaşçı kendime benzettimHepsi çok hoş ama Geyşa’ya bayıldım. Sağlıklar dilerim. ❤
Oooo daha solu komple kaplıcam yavaş yavaşhepsi çok güzel size de çok yakışmış
İlk resimde belindeki tribali diyorsunuz izlemek isterdiniz ozaman istemek başarmanın yarısıdır bir bakmışsın buluşmuşuzhepsi güzel de, şu ilk resimde kalçanlarının üst kısmındakini oturup iyice bir incelemek isterdim
O zaman en kısa zamanda tanışmak dileği ile tesekkurlerBurdan güzel görünüyor ama yanından görmeyi tercih ederim en kısa zamanda![]()
Öle abartı değil ama var düşüncem bakalımcok etkileyici ama bence abartip da butun vucudunu dovme kaplatma...
Sağolasın kuzuBabamızın toprağı bol olsun çok geçmiş olsun annemize güzellik dövme sana her şekilde yakışıyor
Ama geyşa çok iyi olmuş yaa
savaşçı geyşa kılıcı var sırtında da dövme var benim kendilerigeyşaya bayıldım....
Tesekkür ederimHer biri müthiş olmuş. Dövmelerin anlamı da var. Dudaklar çok gerçekçi. Umarım kısa sürede görüşürüz.
Hepsi birbirinden seksi birbirinden güzel daha yakından görmediklerimi görmek isterim
Günaydın beklerimHepsi birbirinden seksi birbirinden güzel daha yakından görmediklerimi görmek isterim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!