Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Derin Mevzular

OrhnEkn

Normal Üye
2 May 2020
12
131
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3 yıl önce iyi ki de kapından içeri o adımımı atmışım… evet Gökçe ile tanışalı tam 3 yılı geçmiş. Çok sık görüşmüyoruz belki doğru ama bugün şunu anladım ki aradan çok zaman geçmesine rağmen sohbetimize kaldığımız yerden devam ediyoruz… Sadece biraz konular birikmiş ve bunları konuşmak için 2 saat yetmiyormuş 😊

Evet arkadaşlar, bu kız her şeyden önce yukarıda da belirttiğim gibi mükemmel bir arkadaş, dinleyici, çok güzel bir anlatıcı. Anlatacağı şey bitmiyor bıcır bıcır karşınızda habire bişeyler anlatıyor 😂 ve en önemlisi o anlatırken sıkılmıyorsunuz. Ve de çok güzel hatta olağan üstü güzel. Şimdi Kendisi güzel, sohbeti güzel, ee yatak odası kısmına gelecek olursak o daha bi güzel. Bu mükemmel üçlüyü aynı kişide bulmak günümüz şartlarında çokta kolay olmuyor.

Herkesin partnerinden beklentisi farklı olsa da, ben kim olursa olsun @GÖKÇE ile sorunsuz bir şekilde bir program yapabileceğine inanıyorum. Çünkü Bu kız bu İşi biliyor 😂ama siz yine de her şeyi @Gökçeden beklemeyin az biraz sohbete dahil olun 😉

İşin manevi tarafı bir yana diğer kısmı merak edenler için ayrı bi satır açmak istiyorum. Kapıdan adımınızı atıp evin içine girdiğiniz andan itibaren pozitif biri ile karşılaşırsınız o konuda şüpheniz olmasın. Gerçek bir kız arkadaşı deneyimi isteyenler için biçilmiş kaftan diyebilriz. Öpüşmesi, sevişmesi, yatak odasındaki şakacı tavırları, oldu bittiye getirmeyen tarzı ile de görüşmeden olumlu ve memnun şekilde ayrılabileceğinizi düşünüyorum.

Özetle; şahsi tavsiyem cinsellik dışında , sohbet etmeyi seviyorsanız, bişeyler paylaşıp karşılığında yine bişeyler duymak istiyorsanız @GÖKÇE ile uzun programlar yapmanızı tavsiye ediyorum.

Veee sen.. Özü, sözü, kendisi güzel kadın. İyi ki varsın, iyi ki de tanımışım seni 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,987
8,117
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar