Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Özbek

fidelyo Çevrimdışı
6 Mar 2017
72
78
Forumda yeni sayılırım, ama burayı keşfettiğime çok memnunum. Kamikazelikten kurtuldum.
Çok zor ulaştığım ve görüşmeye zor razı ettiğim Elif le 1.5 ay içinde 3. kez görüştüm, Forum daki diğer kızlarla göbilemiyorum ama bu yaşıma kadar görüştüğüm profesyoneller arasında ilk başta çok rahat yer alır. Harika bir evi var, tertemiz, sıcak, sevimli bir çatı katı, içeri girdiğiniz anda sanki kız arkadaşınızı ziyarete gelmişiniz gibi bir ortam oluşturuyor, güler yüzü, sevimliliği bir anda yumuşatıyor sizi. Ben Nicole Kidman hayranıyım, fiziği vücudu çok benziyor, saçlar açık kızıl, pürüzsüz kadife bir ten, düzenli spor yapıyormuş, zaten fit vücut hemen belli ediyor. Temizlikten bahsetmeye gerek bile yok...
Önce bir şeyler içerken tatlı bir sohbet, sonra yavaş yavaş yakınlaşma ve merdivenle çıkılan yatak odasına geçiş, çok doğal, yapmacıksız, kaprissiz bir birliktelik, bu kadar detay fazla bile...
Elif harika bir kız...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda yeni sayılırım, ama burayı keşfettiğime çok memnunum. Kamikazelikten kurtuldum.
Çok zor ulaştığım ve görüşmeye zor razı ettiğim Elif le 1.5 ay içinde 3. kez görüştüm, Forum daki diğer kızlarla göbilemiyorum ama bu yaşıma kadar görüştüğüm profesyoneller arasında ilk başta çok rahat yer alır. Harika bir evi var, tertemiz, sıcak, sevimli bir çatı katı, içeri girdiğiniz anda sanki kız arkadaşınızı ziyarete gelmişiniz gibi bir ortam oluşturuyor, güler yüzü, sevimliliği bir anda yumuşatıyor sizi. Ben Nicole Kidman hayranıyım, fiziği vücudu çok benziyor, saçlar açık kızıl, pürüzsüz kadife bir ten, düzenli spor yapıyormuş, zaten fit vücut hemen belli ediyor. Temizlikten bahsetmeye gerek bile yok...
Önce bir şeyler içerken tatlı bir sohbet, sonra yavaş yavaş yakınlaşma ve merdivenle çıkılan yatak odasına geçiş, çok doğal, yapmacıksız, kaprissiz bir birliktelik, bu kadar detay fazla bile...
Elif harika bir kız...

1,5 ayda 3 görüşme...
Bende diyordum biz neden Elif Hanım'a ulaşamıyoruz diye. fidelyo abone olmuş, sezonluk kombine misali :)

Sevişmenize sağlık.
Elif Hanım ile tanışıpta memnun olmayan yok.
Ne mutlu onunla birlikte olanlara;
Ne mutlu Elif Hanım'a bu kadar çok seveni ve hayranı olduğu için.

supradyn35 Çevrimdışı
3 Ocak 2010
602
20
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık.şiir tadında paylaşımınız için teşekkürler.

Roberto66 Çevrimdışı
22 Mar 2019
143
97
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. Elif hanımla 3 öncü görüşme İyice meraklandırdınız beni. İlk fırsatta inşallah.

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
720
5,709
Elif harika bir kız...

Güzel yazın için teşekkür ederim Fidelyo.. :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar