Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif'le keyifli bir Pazar akşamı.

fallingstar

Normal Üye
10 Eki 2021
2
22
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pazar Günü bu güzel hanımla 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Anlık görüşme telebime hızlı ve nazik bir şekilde dönüş yaptı fakat uygun olmadığını belirtti. Tabi bende bir hayal kırıklığı :( Kısa bir süre sonra programında değişiklik olduğunu gorusebilecegini yazınca dünyalar benim oldu ve koyuldum yola :)

Ulaşım, konum, park yeri vs. sorunsuz. Apartmanda asansör olmaması zirveye çıkarken oldukça zorlayıcı oldu ama karşımda çıkan o hatasız güzelliğe deydi. Evin temizligi, ilgi, ikram her şey dört dörtlüktü.

Yatakta çok uyumlu. Pürüzsüz pamuk gibi bir teni var. Ön sevisme, oral, pozisyon zenginliği v.s. kelimeler anlatmaya kifayetsiz kalır. Beklentilerimin üzerinde bir deneyim oldu.

Kapıdan içeri girmemden çıkana kadar GFE nin farklı bir boyutunu yasadim. Ama asıl önemli olan hayatımda gördüğüm en nahif kadınlardan biri olması. Hiç bir şey yapmasaniz dahi yanında oturun saatlerce onu izleyin ve sohbet edin. Sıkılmayacağınız garanti. Mutlaka deneğimlenmesi gereken bir varlık.

İç güzelliği dışına yansimiş kusursuz kadın. İyi ki seninle tanışma şansım oldu. Yakın zamanda görüşmek üzere :)

burti Çevrimdışı
8 Nis 2022
181
292
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, fotolu yorumlarıyla mest eden bu güzelliği deneyimlemek dileğiyle 🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,953
8,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,412
1,567
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatım için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,953
4,523
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icn teşekkürler

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
438
1,005
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elif hanımın fotolu cevap atmasını bekleyenlerdenim,
Bi bakıp beğenip gidicem.

6 Ocak 2022
342
333
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
720
5,709
Pazar Günü bu güzel hanımla 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Anlık görüşme telebime hızlı ve nazik bir şekilde dönüş yaptı fakat uygun olmadığını belirtti. Tabi bende bir hayal kırıklığı :( Kısa bir süre sonra programında değişiklik olduğunu gorusebilecegini yazınca dünyalar benim oldu ve koyuldum yola :)

Ulaşım, konum, park yeri vs. sorunsuz. Apartmanda asansör olmaması zirveye çıkarken oldukça zorlayıcı oldu ama karşımda çıkan o hatasız güzelliğe deydi. Evin temizligi, ilgi, ikram her şey dört dörtlüktü.

Yatakta çok uyumlu. Pürüzsüz pamuk gibi bir teni var. Ön sevisme, oral, pozisyon zenginliği v.s. kelimeler anlatmaya kifayetsiz kalır. Beklentilerimin üzerinde bir deneyim oldu.

Kapıdan içeri girmemden çıkana kadar GFE nin farklı bir boyutunu yasadim. Ama asıl önemli olan hayatımda gördüğüm en nahif kadınlardan biri olması. Hiç bir şey yapmasaniz dahi yanında oturun saatlerce onu izleyin ve sohbet edin. Sıkılmayacağınız garanti. Mutlaka deneğimlenmesi gereken bir varlık.

İç güzelliği dışına yansimiş kusursuz kadın. İyi ki seninle tanışma şansım oldu. Yakın zamanda görüşmek üzere :)

"...İç güzelliği dışına yansimiş kusursuz kadın...."

Bu güzel cümlen için çok teşekkür ederim...

IMG-20220911-WA0129.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar