Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecikmiş referans

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
196
635
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle gecikme için çok üzgünüm, normalde böyle şeyleri atlamam, ama aşırı yoğunlukta unuttum, @Eylül Umay affetsin.
Kızımız Kadıköy e yeni geldi, çok merkezi bir yerde, elimle koymuş gibi buldum, ev yavaş yavaş oturacak, bolca kitap, film ve kitaplar arasındaki başlıklar küçük ip uçları veriyor, sakin, dingin bir kız, ince, kaslı ve sımsıkı, yatak performansı istekli ve gfe, abartmsdan dirty talk seviyor, gidip görün bence değişik bir aurası var, kıvırcık saçlar, iri kahverengi gözler beni benden aldı, görüşmek üzere tatlı kadın 🙏

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,277
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
302
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa ama bilgilendirici referans paylaşımı için teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ederim.
Saygılar. 🙏

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
442
683
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Öncelikle gecikme için çok üzgünüm, normalde böyle şeyleri atlamam, ama aşırı yoğunlukta unuttum, @Eylül Umay affetsin.
Kızımız Kadıköy e yeni geldi, çok merkezi bir yerde, elimle koymuş gibi buldum, ev yavaş yavaş oturacak, bolca kitap, film ve kitaplar arasındaki başlıklar küçük ip uçları veriyor, sakin, dingin bir kız, ince, kaslı ve sımsıkı, yatak performansı istekli ve gfe, abartmsdan dirty talk seviyor, gidip görün bence değişik bir aurası var, kıvırcık saçlar, iri kahverengi gözler beni benden aldı, görüşmek üzere tatlı kadın 🙏
Ben de gecikmiş yanıtım için kusura bakma diyorum. Bu sıralar özel hayat nedeniyle pek müsait olamıyorum. Referansın için çok teşekkürler. Bana geldiğin gün çok dostcanlısıydın, asla yanındaki kadını yabancı hissettirmiyorsun. Iyi ki geldin. Tekrarlamak dileğiyle. Öpüyorum seni. 😚🌹😚

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar