squfield
Normal Üye
- 9 Eki 2022
- 3
- 14
- 27
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Emel hanıma sabah yazdım çok hızlı bir şekilde dönüş yaptı. Öğleye doğru buluşma kararı aldık. Sohbet esnasında bile kullandığı dil çok samimi ve sevecendi. Zaman hızlıca akıp buluşma saati geldiğinde emel hanımı kapıda karşıladım. Vücudu fotoğrafdakilerden daha güzel ve o güzellikten aşağı kalır olmayan bir yüz güzelliğine sahip. Tavırları davranışları o kadar samimi ve içten ki sanki yanimda yeni tanıştığım biri yoktu da 5 yıllık kız arkadaşımla ufak bir kaçamak planlamışız gibi hissettim. Her duş sonrası ayrı ayrı güzellikte kıyafetleriyle karşıma çıktı. Karşısındakini önemsediği her halinden ve hareketinden belli oluyordu. Hiç acele ettirmeden anın tadını yavaş yavaş çıkarırcasına zaman geçirdik. Öpüşmeyi seven ve çok iyi uygulayan biri kaç dakika boyunca dudaklarimiz ayrilmadi inanin bilmiyorum. Sex esnasında da gayet iyi ve yeniliklere açık asla kaprisli yapmam etmem tavırları yok. Gerçekten çok güzel bir görüşmeydi kendisine zaten defalarca teşekkür ettim ancak bir kerede burdan teşekkür etmek istiyorum. Herşey için teşekkürler Emel'cim 

@Partner EMEL

@Partner EMEL