Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ruhum açıldı @Kayla ya. Sabahları böyle güzel fotiler atarmısın insan kendine geliyor ya hele bu soğuk yağmurlu havalarda
Kombinler süper yakışmış İyi keyifler dilerim bazen topuklu olmak gerekir. Kayla Hanım
Dik duran her kadin guzeldir. Topukluyla daha güzeldir. Gerçi dik olmayan bazı pozisyonlarda güzeldir. Bi toparlamam lazım....
Farketmez... Her türlü hava ve yol şartlarında seksi ve güzelsiniz.... Oda da iyi dağılmış bu arada... Her nokta da anılar var sanırım ...
Sakın seksi olmadığını söyleme
Ama buda çok seksi ve kışkırtıcı
Hihii tesekkur ederimAma buda çok seksi ve kışkırtıcı![]()
Teşekkür ederimÇok çok daha güzel ve cezbedici![]()
Thanks tabiki varFarketmez... Her türlü hava ve yol şartlarında seksi ve güzelsiniz.... Oda da iyi dağılmış bu arada... Her nokta da anılar var sanırım ...![]()
Topuklu candırtopukluları hic sevmiyorum![]()
gezip dolasirken ok ama ozel anlarda sevmemTopuklu candır![]()
Öyle anlatmışsın ki orda olmak istedimAaaaah şimdi Kayla'nın istanbulda olması vaaaardı anasının satıyım. Püfür püfür bir otelin cam kenarındaaTopuklular olmadan daha çok beğendim
![]()
Bende tam tersi gezip tozarken spor tarzım ama özel anlarda kostümsüz ayakkabısız yatağa girmiyorumgezip dolasirken ok ama ozel anlarda sevmem![]()
Tesekkur ediyorum yoo sıradan derken ?Sexy'sin her pozunda. Sıradan görünmeye çalışarak yorma kendinide, bizide![]()
Çok teşekkür ediyorumBence her halukarda çok güzelllsin![]()
Dik duran her kadin guzeldir. Topukluyla daha güzeldir. Gerçi dik olmayan bazı pozisyonlarda güzeldir. Bi toparlamam lazım....![]()
Çok teşekkür ediyorumKombinler süper yakışmış İyi keyifler dilerim bazen topuklu olmak gerekir. Kayla Hanım![]()
Tesekkur ediyorumRuhum açıldı @Kayla ya. Sabahları böyle güzel fotiler atarmısın insan kendine geliyor ya hele bu soğuk yağmurlu havalarda![]()
Gerçekten mi ama sana dedim sen tehlikelisi beni çırak çıkarırsınTam benliksin Kayla![]()
Çok teşekkür ediyorumBence gayet güzel görünüyorsunuz
Yok öyle bişiGerçekten mi ama sana dedim sen tehlikelisi beni çırak çıkarırsın![]()
Thanks babe o popiler hep yukarıda bu popiş başka popiş hep Diom ya hersey güzel bir popiş için diyeNe olacak canım 15 pont aşağıda bile popitolar hala dimdik ayakta![]()
topuksuzda cok iyi bence
Dijj güçlerse bir durmak gerek dimi ben her haltı dijjj güçler diye biliyordum ama bukadarınıda bilmezdimYok öyle bişi
Dijjj güçlerin oyunu onlar![]()
Tesekkür ediyorum topuklu dişi ve sexi topuksuz şirin ve tatlıtopuksuzda cok iyi bence
Hemide ne deşifre
Tesekkürlertopuklu olmasada zaten çok güzelsiniz
Sen sıradan kadınlar gibi poz vermeye çabalasanda çekicisin her halinle![]()
Thanks babe o popiler hep yukarıda bu popiş başka popiş hep Diom ya hersey güzel bir popiş için diye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!