- 21 Tem 2019
- 126
- 326
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba vakit bulabildiğimden ( bi kaç gündür hastayım )size yine gecikmeli referanslarimdan birini yaziyorum reklamın iyisi kötü sü olmaz düşüncesiyle pusula mı anadolu yakasi güzellerine çevirmiş durumdayim iş im ve oturduğum mevkii dolayısıyla her neyse konudan uzaklasmayalim arya yi burdan takip ediyordum tanismak için zaman kolluyordum derken uygun zamanı denk getirdim ve mesajlaşmaya başladık zaman mekan konuşuldu yola çıktım adres kolay görünmesine rağmen ben zor buldum
ama yilmadim buldum daha sonra dairesine dogru cıktım kapı acıldı iki parçalı güzel bi elbiseyle sexy bi hatun karşımda beni buyur etti içeri neşeli,enerjik birisi oturduk lafladik biraz tabi yeni insanlarla tanişinca sakinlemek iyi oluyor benim için
kahvemizi ,suyumuzu içtik kahve falıydı diyemeden aramızdaki dinamik elektrikten hop kendimizi sarmas dolas bulduk tabi ,öpüsmeyi seven biri olarak rahat olan bi hatun french kiss vs fiziki ölçüleri gayet güzel değişik pozisyonlar(denemediğimiz bi kucakta pozisyonu kalmıştı onuda bazi bayanlar kabul etmiyor saygı duyuyorum tabi ama ne kaçırdıklarını bilmeleri gerekir ,benimle tecrübe eden bayanlara sorabilirsiniz
) sonrası 2 saat nasil geçti anlamadim birbirimizden keyif aldiğimizi umuyorum tekrar görüşmek için konuştuk ayrıldik Teşekkürler Arya ayırdığın zamanın ve içtenliğin için