Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen öyle yakışmış Kayla Hanım
Aman dikkat et kendineŞu an akıl sağlığımı kaybettim hükümsüzdür![]()
Kapalı kısımlar beni bekliyor heyecan ile
Ben bu fotoyla akıl sağlığımı yitirebilirim
Tansiyon aletleri hazırlansın bence bu fotoyla tansiyonlar tavan yapar
Akıl sağlığımı bıraktın bende❤
Aaa hiç öyle bir niyetim yok desemde inanmaSiz insanda akil birakmazsiniz ki![]()
Thanks oktayca beyciğimAynen öyle yakışmış Kayla Hanım![]()
Oleyyy başardımŞu an akıl sağlığımı kaybettim hükümsüzdür![]()
Yatakta ben bir deliyim![]()
Kapalı kısımlar işin büyüsüKapalı kısımlar beni bekliyor heyecan ile❤
Oleyyy başardım![]()
Aşkooo kaybetme sen bana lazımsın yakında buraları ikimizin yanyana resimleri süsleyecekBen bu fotoyla akıl sağlığımı yitirebilirim![]()
Tesekkur ediyorumMuhteşemsiniz❤❤❤
O huyum pisAkıl mi bıraktın giz bı soyundun millet perişan
Akıl mi bıraktın bizde![]()
Tansiyon aletleri hazırlansın bence bu fotoyla tansiyonlar tavan yapar![]()
Bunlar fraggman ama dahasen bizde hiç birini bırakmıyorsun ama![]()
Ağırrr tahrik var beybiTamam canım. Yatakta zaten akıl sağlığı bırakmadığın gibi evde de tahrik etmeye devam et sen bakalım![]()
Amaç o kuzumAkıl sağlığımı bıraktın bende❤![]()
Olsun küçük tahriklerde cilvesiBaşarmak için çok bi efor sarfetmene gerek yok zatenOlay doğal akışında gerçekleşiyor
![]()
Aramıza kilometreler girdi aman tek giren kilometre olsunZaten onun için birbirimizin kalemiyiz![]()
Hahahahha sesli güldüm.Aramıza kilometreler girdi aman tek giren kilometre olsun![]()
Ya keyfimiz yerinde olsun kuzu gerisi zaten halolurHahahahha sesli güldüm.
Kalemler girmesin aramıza![]()
Sen olunca insanın yanında keyifsiz olması namumkunYa keyfimiz yerinde olsun kuzu gerisi zaten halolur
Sen olunca insanın yanında keyifsiz olması namumkun![]()
Tesekkur ediyorumTek kelime ile muhteşem görünüyorsunuz.
Özel olarak ilgilenmem lazım büyülenmem lazımKapalı kısımlar işin büyüsü![]()
Yatakta gerekli değil amaAma insanda akıl sağlığımı bırakıyorsun
Duruşunla akıl durgunluğu yaratıyor sun yatağa geçene kadar hafıza kaybı nabız düşüklüğü eks olmak üzere ama Kayla hanım da bi elektro şok hemen hayata geri dönüş
Hayat öpücüğümle hemen döndürürümDuruşunla akıl durgunluğu yaratıyor sun yatağa geçene kadar hafıza kaybı nabız düşüklüğü eks olmak üzere ama Kayla hanım da bi elektro şok hemen hayata geri dönüş
Döndükten sonra yine akıl gider ama olsun seninle aynı yatakta olmak varken akılı ne yapalımHayat öpücüğümle hemen döndürürüm![]()
Döndükten sonra yine akıl gider ama olsun seninle aynı yatakta olmak varken akılı ne yapalım
Yapma ne olur. Azıcık aklımız kaldı onu da siz alacaksınız ...
Alacak kalan kırıntıları...Ben bu fotoyla akıl sağlığımı yitirebilirim![]()
Tımarhaneden bildiriyorum, tetikleyen ne diye sorunca açma açma diye sayıklamışım kardiyolojiden buraya sevkettiler. Fotoyu gösterdim sevki veren doktorla oturuyoruz![]()
Amacım akıl almak zaten beybisi ama tamamını değil sonra beni unutursunuzYapma ne olur. Azıcık aklımız kaldı onu da siz alacaksınız ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!