Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İyi ki

Jerks Çevrimdışı
23 Ocak 2020
90
141
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok küçük yaşlardan itibaren uzunca bir süre ailemden uzakta kaldım hâlâ uzaktayım. Bu sürede azımsanamayacak kadar insan tanıdım.

Bir çok çıkar ilişkisi gördüm hatta hayatın bunlardan ibaret olduğunu düşünürdüm. Düşündükçe de insanlardan soğudum. İnsanların en ufak hareketlerine bile tahammülüm kalmamıştı. Bu yüzden herkeste aradığım samimiyeti kendimde azalttım. Doğal olarak yalnızlaştım. Yalnızlık ve bolca boş zaman beni yeni şeyler aramaya itti. Sonra rastgele forumu, ardından da Sinem'i gördüm. Hakkında yazılanları okudum ve inanmadım. Kendime böyle birisi olamaz hele böyle bir ortamda hiç olamaz dedim. Ne kadar çekinsem de merak ettim, görüşmeye karar verdim ve benim düşüncelerimi ilk seferde haksız çıkardı. Kendisinin haberi yoktu düşüncelerimden ama tekrar tekrar haksız olduğumu gösterdi. En az dişiliği kadar kişiliği ile de beni kazandı, kendine ısıttı ve yokluğunu hissettiğim nadir insanlar arasına girdi. Keşke zaman dursa da hiç bitmesin dediğim anlar oldu. Bazen eğlendirdi, bazen küçük şakalar yaptı, bazen güvenip özelini paylaştı ama hiç pişmanlık yaşatmadı.

Şimdi arkama bakıp rahatlıkla diyorum iyi ki seni tanımışım ve böyle bir dostluk kurmuşum. Umarım uzun yıllar dostluğumuz sürer. Her şey için teşekkürler Sinem.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
846
1,669
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kimseyi tanımadan ön yargılı olmamak gerek..Bazen hayatta yaşadıklarımız kötü tecrübeler bizi insanlardan uzaklaştırıyor ama halen düzgün,iyiler var..Sevgili Sinem de bunun en iyi örneği..Gerçekçi,duygulu anlatımınız için teşekkür ederim

Jerks Çevrimdışı
23 Ocak 2020
90
141
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kimseyi tanımadan ön yargılı olmamak gerek..Bazen hayatta yaşadıklarımız kötü tecrübeler bizi insanlardan uzaklaştırıyor ama halen düzgün,iyiler var..Sevgili Sinem de bunun en iyi örneği..Gerçekçi,duygulu anlatımınız için teşekkür ederim
Bazen öyle insanlar tanıyorsunuz ki lanet ettiriyorlar, her şeyden soğutuyorlar sonra hep bir kuşkuyla bakmaya başlıyorsunuz insanlara. O zaman her şey için çok geç olabiliyor.

Jerks Çevrimdışı
23 Ocak 2020
90
141
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hepinize teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,038
2,730
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem:Muhteşem kadın👍Onu tanıyabilenler çok şanslı☺️

Üye silindi 55882

Çok küçük yaşlardan itibaren uzunca bir süre ailemden uzakta kaldım hâlâ uzaktayım. Bu sürede azımsanamayacak kadar insan tanıdım.

Bir çok çıkar ilişkisi gördüm hatta hayatın bunlardan ibaret olduğunu düşünürdüm. Düşündükçe de insanlardan soğudum. İnsanların en ufak hareketlerine bile tahammülüm kalmamıştı. Bu yüzden herkeste aradığım samimiyeti kendimde azalttım. Doğal olarak yalnızlaştım. Yalnızlık ve bolca boş zaman beni yeni şeyler aramaya itti. Sonra rastgele forumu, ardından da Sinem'i gördüm. Hakkında yazılanları okudum ve inanmadım. Kendime böyle birisi olamaz hele böyle bir ortamda hiç olamaz dedim. Ne kadar çekinsem de merak ettim, görüşmeye karar verdim ve benim düşüncelerimi ilk seferde haksız çıkardı. Kendisinin haberi yoktu düşüncelerimden ama tekrar tekrar haksız olduğumu gösterdi. En az dişiliği kadar kişiliği ile de beni kazandı, kendine ısıttı ve yokluğunu hissettiğim nadir insanlar arasına girdi. Keşke zaman dursa da hiç bitmesin dediğim anlar oldu. Bazen eğlendirdi, bazen küçük şakalar yaptı, bazen güvenip özelini paylaştı ama hiç pişmanlık yaşatmadı.

Şimdi arkama bakıp rahatlıkla diyorum iyi ki seni tanımışım ve böyle bir dostluk kurmuşum. Umarım uzun yıllar dostluğumuz sürer. Her şey için teşekkürler Sinem.
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Seni tanımak güzeldi iyi bir dost oldun bana.
Bazı zaman herşeyin inandığın guvendigin insan bile yalan söyler olur öyle şeyler.
Umarım kuzum. ben teşekkür ederim geldigin için yine beklerim öptüm 😘😍

Üye silindi 55882

Teşekkür ederim cnm

Jerks Çevrimdışı
23 Ocak 2020
90
141
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Seni tanımak güzeldi iyi bir dost oldun bana.
Bazı zaman herşeyin inandığın guvendigin insan bile yalan söyler olur öyle şeyler.
Umarım kuzum. ben teşekkür ederim geldigin için yine beklerim öptüm 😘😍
Bu beni pek tatmin etmedi. Demek ki ben aynı etkiyi bırakamamışım. Borcum olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar