Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaliteli Elit ve Temiz Deneyim

BabaVanga Çevrimdışı

BabaVanga

Normal Üye
23 Haz 2019
10
89
Arkadaşlar bir defa şimdiye kadar gördüğüm en temiz ve en hoş döşenmiş Incall eve gittim diyebilirim. Ceren hanım çok hoş zarif ve güzel bir bayan. Fiziği muhteşem yaşına göre çok iyi muhafaza etmiş.
Hijyen konusuna çok dikkatli ve çok önemsiyor. Hele bu dönemde kendisini çok haklı bulmakla birlikte öyle öpüşme, kondomsuz oral gibi olaylarla işi yok onu söylim sonra oraya gittiğinizde sukütu hayale uğramayın.
Bunun yanında misafirperverliği ve asaletiyle sizi kendine hayran bırakacaktır.
Dün akşam için kendisine teşekkür ediyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,188
8,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

hernus Çevrimdışı
24 Ağu 2019
68
194
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yukarıda da bahsettiğim gibi sağlık sürecinden dolayı; birkaç referans bölümünde daha karşılaşmıştım.Partnerlerin şu dönemde böyle bir uygulaması varmış.
Bu fikrimi ,bu paylaşım için değil genel mahiyette yazıyorum eğer penbiş öpüşme vs gibi kısıtlamaları tanıtımında yada iletişim sırasında açık açık paylaşmışsa bence de kesinlikle saygı duymak gerekir ve ısrarcı olamamak gerekir.Fakat bu küçük gibi gözüken detaylar en başta bilinmiyorsa sorun çıkabilir ve hoş olmaz.

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,027
1,269
Cinsiyetiniz nedir?
Bu fikrimi ,bu paylaşım için değil genel mahiyette yazıyorum eğer penbiş öpüşme vs gibi kısıtlamaları tanıtımında yada iletişim sırasında açık açık paylaşmışsa bence de kesinlikle saygı duymak gerekir ve ısrarcı olamamak gerekir.Fakat bu küçük gibi gözüken detaylar en başta bilinmiyorsa sorun çıkabilir ve hoş olmaz.
O yüzden gorusme yapilacak pembişle iletisim asamasinda guzellikle ,kibarlikla sorulmasi gerek diye dusunuyorum :)

hernus Çevrimdışı
24 Ağu 2019
68
194
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haklısınız; görüşme öncesi bilinmeli; ona göre gidilmeli ama bu durum sağlık süreciyle ilgili olduğu için belki istisnalar olabilir; diye düşündüm.
Yanlış anlaşılmasın sizin yorumunuza katılıyorum ama hassas dönemde de olsak o küçük detayların önemini vurguladım sadece.Sizin gibi ince fikirli yada istisnaları göz ardı eden insan sayısı az olabilir o yüzden ben olsam ne gereği var diyip ,şartlar bu emin misin ? köprüden önceki son çıkış yazısını gösterirdim, :) :)

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
848
1,675
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler,önemli vurgulara deyinilmiş.Öpüşme yoksa vs seks yapmayada gerek yok.Mekanik başka birşey döner olay..Tabiki ben saygı duyuyorum tercihlere fakat bu benim görüşüm.

Başar Aslan Çevrimdışı
20 Haz 2020
49
98
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı bilgilendirme için teşekkürler, öpüşme ve kondomsuz oral ile ilgili kısıtlamalara saygı duyarım neden yapmıyorsun demek kimsenin haddi değil ama tanıtımda veya görüşmeden önce partnere bildirilmesinin (yapılmış da olabilir öyleyse şimdiden bu yorum yok sayılabilir) daha isabetli olacağı görüşündeyim keyifli forumlar.

25 Kas 2016
249
240
Cinsiyetiniz nedir?
Bilgileri ön görüşmede bildiriyordur diye düşünüyorum,yoksa sıkıntı...

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,029
6,796
Arkadaşlar bir defa şimdiye kadar gördüğüm en temiz ve en hoş döşenmiş Incall eve gittim diyebilirim. Ceren hanım çok hoş zarif ve güzel bir bayan. Fiziği muhteşem yaşına göre çok iyi muhafaza etmiş.
Hijyen konusuna çok dikkatli ve çok önemsiyor. Hele bu dönemde kendisini çok haklı bulmakla birlikte öyle öpüşme, kondomsuz oral gibi olaylarla işi yok onu söylim sonra oraya gittiğinizde sukütu hayale uğramayın.
Bunun yanında misafirperverliği ve asaletiyle sizi kendine hayran bırakacaktır.
Dün akşam için kendisine teşekkür ediyorum.
Sağlık sürecinde artan vaka sayısınında etkisi olabilir; kondomlu oral ve öpüşmeme konusuna saygı duymak gerekiyor.Bunu güzel bir dil ile ifade ettiğiniz için teşekkürler.
beni anladiğnız için çok teşekkür

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,029
6,796
Yanlış anlaşılmasın sizin yorumunuza katılıyorum ama hassas dönemde de olsak o küçük detayların önemini vurguladım sadece.Sizin gibi ince fikirli yada istisnaları göz ardı eden insan sayısı az olabilir o yüzden ben olsam ne gereği var diyip ,şartlar bu emin misin ? köprüden önceki son çıkış yazısını gösterirdim, :) :)
Yanlis anlasilmak istemem ama kondomsuz oral seks ve opusme olmadan seksin anlami olmaz bence tabi bu benim fikrim herkese karsi saygiliyim bu konuda ( opusmek var deyip gidince yapmayanlar haric tabi)
sağlık açısından hassas bir dönemdeyiz☺️

Yukselahmet

Normal Üye
28 Haz 2020
9
3
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haklısınız bence de insan bu dönemde daha hassas olmalı

Egelim Çevrimdışı
22 Haz 2020
62
45
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İlanda belirtilmeyen görüşme koşulları sıkıntı yaratabilir Ceren hanımın ilanında bu konulara ilişkin açıklık yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar