Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaplan Saldırısından Canlı Kurtuldum

Zaferden Çevrimdışı
3 Kas 2022
66
217
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Asel ARJİN ile geçen gün 4 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Kaplan saldırısına uğraşıma döndüm. Ben kendisinin müdavimlerindenim, her buluşmamıza yorum yazsam Mahabharata Destanı gibi sayfa sayfa benim yorumlarımla dolardı burası. Kendisinin bir önceki hayatında kaplan olduğundan şüpheleniyorum, zira ne zaman yatağa geçsek içinden o kaplan çıkıyor. Şimdiye kadar onlarca farklı pembişle görüştüm forum içi ve dışı, benim 3 adet gözdem vardır, arayı açarsam özlerim bunlardan birisi, @Asel ARJİN .
Niye olduğunu şöyle izah edeyim, sevişme işini ciddiye alıyor, hem de çok ciddiye alıyor. Sizin keyif almanızı önemsiyor sizin keyif aldığınızı görünce kendisi de keyif alıyor. Başka pembişlerde şipşakçı, melankolik, fazla yapmacık davranan vs. çok denk geldim, öyle olunca havaya giremiyorum. Ben kendisiyle birlikte olduğum keyfi şimdiye kadar ki hiç bir uzun dönemli ilişkilerimde almadım. Belki sorun sendedir diyeceksiniz kabul belki bende ama Asel’in 10’da 1 gibi sevişseler emin olun o bile yeterdi. Yıllar hızlı geçiyor, fani hayatınızda @Asel ARJİN ile buluşmadan jubile yapmayın, emin olun bana teşekkür edersiniz. Abarttığımı düşünen diğer referanslara baksın, ben buradaki tüm yoldaşların en iyi hizmeti almasını isterim.

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
401
304
@Asel ARJİN ile geçen gün 4 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Kaplan saldırısına uğraşıma döndüm. Ben kendisinin müdavimlerindenim, her buluşmamıza yorum yazsam Mahabharata Destanı gibi sayfa sayfa benim yorumlarımla dolardı burası. Kendisinin bir önceki hayatında kaplan olduğundan şüpheleniyorum, zira ne zaman yatağa geçsek içinden o kaplan çıkıyor. Şimdiye kadar onlarca farklı pembişle görüştüm forum içi ve dışı, benim 3 adet gözdem vardır, arayı açarsam özlerim bunlardan birisi, @Asel ARJİN .
Niye olduğunu şöyle izah edeyim, sevişme işini ciddiye alıyor, hem de çok ciddiye alıyor. Sizin keyif almanızı önemsiyor sizin keyif aldığınızı görünce kendisi de keyif alıyor. Başka pembişlerde şipşakçı, melankolik, fazla yapmacık davranan vs. çok denk geldim, öyle olunca havaya giremiyorum. Ben kendisiyle birlikte olduğum keyfi şimdiye kadar ki hiç bir uzun dönemli ilişkilerimde almadım. Belki sorun sendedir diyeceksiniz kabul belki bende ama Asel’in 10’da 1 gibi sevişseler emin olun o bile yeterdi. Yıllar hızlı geçiyor, fani hayatınızda @Asel ARJİN ile buluşmadan jubile yapmayın, emin olun bana teşekkür edersiniz. Abarttığımı düşünen diğer referanslara baksın, ben buradaki tüm yoldaşların en iyi hizmeti almasını isterim.
Bitamesin sen güzel referansn içn çok ama çok Teşekkür ediyorum yne en güzel sekıil de görüşmek üzere 😎😎😎💋💋💋

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
382
359
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler, görüşünce ihşallah bizde aynı duyguları yaşayıp burada paylaşırız 🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,965
8,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
911
638
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar