Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen hocam mekanda nargile içiyor hööö polise şikayet edicem diyen tipler var da etrafımda oluyor bazen biraz ironi olsun diye o başlığı koydum bildiğim mekan bir de marpuç tek kullanımlık ondan dolayı burda rahat içiyorumYasak işi hikaye, anca garibana engel oluyorlar. İstanbulun gittiğim her bölgesinde kafelerde nargile servisi vardı. Fatih, Etiler, Florya vs.
TeşekkürlerOh mis..Keyfin daim olsun hocam....![]()
Keyfiniz daim olsun Sinem hanım kuşlu sitede ki Nargile partilerinizi ve onun dışındaki partileri de ilgiyle ve merakla takip ediyoruz
Afıyet olsun bende de durum böyle yasaklar bana göre degil
Sizlere de efenim takımınızı çok beğendim bu aradaAfıyet olsun bende de durum böyle yasaklar bana göre degil![]()
Adalya Love66 ,lady killer , ice bonbon güzeldir ben genelde Al fakher üzüm içiyorum ama hayalimde Rus markası olan Darkside var şu an dünyanın en iyilerinden getirtebilirsem getirticemağzınıza sağlık peki favori tütününüz nedir ? benim love66
Sizlere de hocam ortaminiz muazzam bu aradaAfiyet olsun bende ki son durum da bu![]()
Ortam harikaAfiyet olsun bende ki son durum da bu![]()
Teşekkürler nargileyi sevdiğinizi bilmiyordumOrtam harika![]()
TeşekkürlerSizlere de hocam ortaminiz muazzam bu arada![]()
SevmiyorumTeşekkürler nargileyi sevdiğinizi bilmiyordum![]()
O da iyiymişSevmiyorumama orda olsam içerdim çok keyifli görünüyor
![]()
Afiyet olsun kuzuAfiyet olsun bende ki son durum da bu![]()
Klimanın altında bana da yaktiracaksiniz şimdi daha öğlen içtim iyi eğlenceler
Kömürüm kalmamış damn itKlimanın altında bana da yaktiracaksiniz şimdi daha öğlen içtim iyi eğlenceler![]()
![]()
Yak gitsin bi dumanKlimanın altında bana da yaktiracaksiniz şimdi daha öğlen içtim iyi eğlenceler![]()
![]()
Hanımlar közünüz olurum yakın beni zaten çok çabuk yanıp terliyorum beni köz yapın 1,2 saat fazla içersinizYak gitsin bi duman![]()
Teşekkürler canım sana da afiyet olsun yakın zaman da beraber olur umarımAfiyet olsun kuzu![]()
Saol cnmTeşekkürler canım sana da afiyet olsun yakın zaman da beraber olur umarım![]()
Bende birazdan başlarım artık
Hocam anlık gel anlık böyle olmazEkli dosyayı görüntüle 68761Böyle bi masada oldukça şık nargile yerine lezzetli alkol ve kaliteli yiyecekler![]()
İlerleyen referanslarda kaliteli anlıklarda gelirHocam anlık gel anlık böyle olmaz![]()
Hadi bakalım İstanbulluİlerleyen referanslarda kaliteli anlıklarda gelir![]()
Afiyet olsun hocam beklenen foto geldi![]()
dostlarım love66 devamke![]()
Teşekkür ederim dostumAfiyet olsun hocam beklenen foto geldi![]()
Keyfiniz bol olsun Sinem hanim. Gel de yakma şimdi işte
Keyfiniz bol olsun Sinem hanim. Gel de yakma şimdi işteama çok fazla içtim şu ara biraz ara vermem lazım
[/QUOTE
Veme devamke
Teşekkür ederim![]()
afiyet şeker olsun...Nargile seven pembişleri ayrı bir seviyorum![]()
Getiren var üstadım darkside cokie severek içiyorum bende instagramda satan sayfalar mevcutAdalya Love66 ,lady killer , ice bonbon güzeldir ben genelde Al fakher üzüm içiyorum ama hayalimde Rus markası olan Darkside var şu an dünyanın en iyilerinden getirtebilirsem getirticem![]()
Getiren var üstadım darkside cokie severek içiyorum bende instagramda satan sayfalar mevcut
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!