Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kırmızılı kadın Sinem ile son tango

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
KIRMIZILI KADIN SİNEMLE TANGO
Sinem ile sosyal medya aracılığı ile yapılan ilk temas ve görüşmelerimizden sonra uygun randevu zamanı belirlendi. ( Cimcime 13 ten önce erken dedi ama sağ olsun 12:30 da hazırım mesajı geldi) Evi rahat bir yerde bulunması kolay otopark çokta sorun olmayacak ara sokaklar var.
Kapıyı iri kahverengi gözlü uzun kahve saçlı ve resimlerindeki güzelliğe göre çok daha güzel bir kız karşıladı. Kırmızılar için bir ateş parçası. E tabi hava sıcak, kırmızı sıcak, Sinem ise sımsıcak. Ben gelene kadar şarap sofrası hazır kirazın sapları bile ayrılmış. ( Detay ama kişisine verdiği önemi belli eder) Bana aldığım kırmızı şarabı açmak ve kadeh tokuşturmak kaldı.
Kadehimizi yudumlayıp sohbet ederken kedi gibi sokulan Sinemin baş döndüren kokusu aklı aldı dudaklar birleşince çarşı pazar bir anda karıştı. Bir anda hop yataktayız, Harika öpüşen bir kızımız ( çokta severim güzel öpeni) klimaya rağmen terleyene kadar sevişme ortamı.
Meğer bu daha elde var birmiş. Kırmızı elbise ile başladığımız yatak mücadeleleri lila rengi bir dantelli iç çamaşırı ile devam edip devamında ise şort tişort ile bize ayrılan sürenin üstüne çıkmışız. Zaman su gibi akmış 3 saat olmuş 4,5 saat. Ayaklar gitmek istemedi . Gönül isterdi ki gardrobtaki bütün kombinleri görmek ama malum şartlar
Sağ olsun hiçbir şeyi sorun etmeden çok güzel vakit geçirdik. Eğer amaç bir kafanızı dağıtmak güncel problemlerden uzaklaşıp kendiniz ait vakit harcamak ise size ve ben gibi 44 J)) yaşında olup 30 lu yaşın altındaki bir ateş parçası ile pariste son tango kıvamında ateşli zamanlar ise Sinem bu konuda tam doğru adres
Her şey için teşekkürler kırmızılı kadın

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada belirtmeden edemeyeceğim bu geç paylaşım için sevgili @sinem den özür dilerim anca elimiz bağımıza değdi diyeyim. Bayağı oldu çünkü.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,276
10,236
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler; komşum gene tadına doyulmaz anlar yaşatmış misafirine... (y)

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@SGonzales isminden de anlaşılacağı üzere spedy :) @sinem hanım daha hızlı davranmış ben onu anladım valla yetişemiyor olduk sizlere arada bir soluklanın yaw :) sevişmenize sağlık diyelim

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@SGonzales isminden de anlaşılacağı üzere spedy :) @sinem hanım daha hızlı davranmış ben onu anladım valla yetişemiyor olduk sizlere arada bir soluklanın yaw :) sevişmenize sağlık diyelim
speedy ye takılma yaa o işin trolü ama sinem konusunda haklısın soluk almak çok zor

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık Hıdır & Sinem... Sevgili @Moria Yazana değil biraz da yazdırana bakmalı dimi ? .....
Sevgili Cool çok teşekkür ederiz yazdırana offff diyorum başka kelime henüz bulamadım bulunca dönerim

Üye silindi 55882

Sinem ile sosyal medya aracılığı ile yapılan ilk temas ve görüşmelerimizden sonra uygun randevu zamanı belirlendi. ( Cimcime 13 ten önce erken dedi ama sağ olsun 12:30 da hazırım mesajı geldi) Evi rahat bir yerde bulunması kolay otopark çokta sorun olmayacak ara sokaklar var.
Kapıyı iri kahverengi gözlü uzun kahve saçlı ve resimlerindeki güzelliğe göre çok daha güzel bir kız karşıladı. Kırmızılar için bir ateş parçası. E tabi hava sıcak, kırmızı sıcak, Sinem ise sımsıcak. Ben gelene kadar şarap sofrası hazır kirazın sapları bile ayrılmış. ( Detay ama kişisine verdiği önemi belli eder) Bana aldığım kırmızı şarabı açmak ve kadeh tokuşturmak kaldı.
Kadehimizi yudumlayıp sohbet ederken kedi gibi sokulan Sinemin baş döndüren kokusu aklı aldı dudaklar birleşince çarşı pazar bir anda karıştı. Bir anda hop yataktayız, Harika öpüşen bir kızımız ( çokta severim güzel öpeni) klimaya rağmen terleyene kadar sevişme ortamı.
Meğer bu daha elde var birmiş. Kırmızı elbise ile başladığımız yatak mücadeleleri lila rengi bir dantelli iç çamaşırı ile devam edip devamında ise şort tişort ile bize ayrılan sürenin üstüne çıkmışız. Zaman su gibi akmış 3 saat olmuş 4,5 saat. Ayaklar gitmek istemedi . Gönül isterdi ki gardrobtaki bütün kombinleri görmek ama malum şartlar
Sağ olsun hiçbir şeyi sorun etmeden çok güzel vakit geçirdik. Eğer amaç bir kafanızı dağıtmak güncel problemlerden uzaklaşıp kendiniz ait vakit harcamak ise size ve ben gibi 44 J)) yaşında olup 30 lu yaşın altındaki bir ateş parçası ile pariste son tango kıvamında ateşli zamanlar ise Sinem bu konuda tam doğru adres
Sevgili SGonzales sen yorum yazarmiydin :LOL::LOL: Teşekkürler güzel yorum için. Evet kendisini merak ediyorum ondan 30 dk erken tanişayim dedim ve çoooookta mutlu oldum taniştigima harika bır insansın zaman nasıl geçtiğini anlamadım yanında çeneler düştü ikimizinde bende içince susmam :ROFLMAO: dantelli tangolar sana feda olsun bidaha geldiginde hepsini giyip gostericem :devilish: seninle sevişmek zevkliydi yine beklerim sevişmeye :p:p sevgiler cnm.

Üye silindi 55882

Sevgili SGonzales sen yorum yazarmiydin :LOL::LOL: Teşekkürler güzel yorum için. Evet kendisini merak ediyordum ondan 30 dk erken tanişayim dedim ve çoooookta mutlu oldum taniştigima harika bır insansın zaman nasıl geçtiğini anlamadım yanında çeneler düştü ikimizinde.bende içince susmam :ROFLMAO: dantelli tangolar sana feda olsun bidaha geldiginde hepsini giyip gostericem :devilish: seninle sevişmek zevkliydi yine beklerim sevişmeye :p:p sevgiler cnm.

Üye silindi 55882

Sakın bi daha ben güzel yazamıyorum birader deme :devilish:neyse Sinem yine yakmış kavurmuş belli klima altında güzel halvet olunmuş ; sevişen yerleriniz dert görmesin , seni gidi dantel sever moruk seniii:LOL::p hadi kalemine sağlık (y)
O nasıl bir
Sakın bi daha ben güzel yazamıyorum birader deme :devilish:neyse Sinem yine yakmış kavurmuş belli klima altında güzel halvet olunmuş ; sevişen yerleriniz dert görmesin , seni gidi dantel sever moruk seniii:LOL::p hadi kalemine sağlık (y)
O nasıl bir dantel sevgisi az kalsın yirtyordu:ROFLMAO::ROFLMAO:

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili SGonzales sen yorum yazarmiydin :LOL::LOL: Teşekkürler güzel yorum için. Evet kendisini merak ediyorum ondan 30 dk erken tanişayim dedim ve çoooookta mutlu oldum taniştigima harika bır insansın zaman nasıl geçtiğini anlamadım yanında çeneler düştü ikimizinde bende içince susmam :ROFLMAO: dantelli tangolar sana feda olsun bidaha geldiginde hepsini giyip gostericem :devilish: seninle sevişmek zevkliydi yine beklerim sevişmeye :p:p sevgiler cnm.
E şekerim sende yazı yazılmayı hak ediyorsun ama. Asıl ben sana her şey için teşekkür ederim. Çok güzel vakit geçirdim yanında. Gelecek maçlara bakacağız artık. Ve ben iple çekiyorum :love::love::love:

Üye silindi 55882

E şekerim sende yazı yazılmayı hak ediyorsun ama. Asıl ben sana her şey için teşekkür ederim. Çok güzel vakit geçirdim yanında. Gelecek maçlara bakacağız artık. Ve ben iple çekiyorum :love::love::love:
Beklerim yine file çorapla şekerim:ROFLMAO:

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
229
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Paylaşım için @sinem hanıma ve partnerine teşekkür ederim. Bol sevişmeli günler :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar