Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Leuparda sevilir,onu giyeni daha çok severim
Biraz fazla tehlikeli ama çok seviyorum bu leoparı
Sevmeyen bile senle aşka düşer bu seksilik nedir
Yaa cok teşekkür ederimLeuparda sevilir,onu giyeni daha çok severim![]()
Sana kediyim bilirsin kiBiraz fazla tehlikeli ama çok seviyorum bu leoparı![]()
Bana öyle gelmedi amaSana kediyim bilirsin ki![]()
Yaaa canımsın teşekkür ederimSevmeyen bile senle aşka düşer bu seksilik nedir
Ahahahha teşekkür ederim bitanemSeninle leopar da severim zebra da![]()
Eski anilar canlandi
Başka neleri seversin üstadımLeuparda sevilir,onu giyeni daha çok severim![]()
Konuya göre değişir, ben güzel kadın severim,güzellikten kastım kadına bir bütün olarak bakarım,seksapalitesi ,karakteri,sohpeti ve en önemlisi kendisiyle geçireceğim vaktin keyifli olma ihtimalini,okuduğum referanslardan ve aldığım duyumlardan bunların hepsi simay hanımda var diye düşünüyorum ihşallah merakını gidermişimdir Oktay üstadBaşka neleri seversin üstadım![]()
Değerli bilgilerin için teşekkürler sadece sormuştum güneş üstadımKonuya göre değişir, ben güzel kadın severim,güzellikten kastım kadına bir bütün olarak bakarım,seksapalitesi ,karakteri,sohpeti ve en önemlisi kendisiyle geçireceğim vaktin keyifli olma ihtimalini,okuduğum referanslardan ve aldığım duyumlardan bunların hepsi simay hanımda var diye düşünüyorum ihşallah merakını gidermişimdir Oktay üstad![]()
Ne demek efendim.her zaman beklerimDeğerli bilgilerin için teşekkürler sadece sormuştum güneş üstadım![]()
![]()
Eyvallah Jokerce saygılarımla üstadımNe demek efendim.her zaman beklerim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!