- 23 Haz 2019
- 3,467
- 8,895
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uğraşmasana arkadaşımlaNasıl yani anlamadım. Bunu misafirin giydi, fotoğrafları sen mi çektin?![]()
Harika kareler çokda özlemişim bende mi istekde bulunsam acaba
Uğraşmasana arkadaşımla![]()
Evet, tabikiNasıl yani anlamadım. Bunu misafirin giydi, fotoğrafları sen mi çektin?![]()
Sende ozlendinHarika kareler çokda özlemişim bende mi istekde bulunsam acaba❤
Evet, tabiki![]()
Acımasızca![]()
Hee tamam. ben de bir an misafirin talep etti, kıyafeti sen giydin, fotoğrafı da Eda çekti filan sandımdım da..![]()
GüzelmişEda ile ne zaman yazışsam ya da konuşsam, zamanlama konusunda muhteşem şeyler başarıyorum da.. Bir de sesime aşık kendisiAhahahhaha
Gayet iyi anlamışsın, birde ben karıştırmayayim kafaniBende IQ 65 filan canım benim. Tane tane anlat ki kafama yerleşsin.![]()
Tşk ederimSiyahlarda muazzam durmuş![]()
Hahaha cidden uyuzsun yaSen karışma yoksa ses kaydı atarım sana![]()
Yapmayan?Hahaha cidden uyuzsun yadışardayim diyorum ses atıyorsun. Tüm Ataşehir e dinletirim vallahi seni
![]()
Tşk lerMisafiriniz çok zevkliymiş![]()
Tşk ederimŞu ana kadarki tüm şakaları bir kenara bırakıp gerçeğe dönecek olursak eğer, Cansu’nun fotoğraflardan daha güzel bir kadın olduğuna eminim ve umarım bir gün kendisi ile tanışarak buna bizzat şahitlik ederim.
Ah şu kalbimin ne kadar şerefsiz olduğunu bir bilsen..Tşk ederimsizin kalbinizin güzelliği
![]()
Paylaşım için teşekkürler vücudun diriligi ve güzelliği bu fotoda dahada net çıkmış
Tşk ederimAh şu kalbimin ne kadar şerefsiz olduğunu bir bilsen..Kesinlikle senin güzelliğin..
Tşk lerEnfess
Tşk ederim. Işte öyle bir şeycansu cansu cansu o ne güzel pozisyon öyle
Ben tsk ederimkeyfifli paylaşım için teşekkürler
Misafirinizin tercihini takdir ediyor, 3e karşı 0la "bizimlesiniz" diyoruz![]()
Tşk ederimPaylaşım için teşekkürler vücudun diriligi ve güzelliği bu fotoda dahada net çıkmış![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!