Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme O bir Efsane(Sinem)

28 Şub 2018
29
9
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar,
Foruma girdiğinden beri hep aklımda olan Sinemle görüşme isteğimi sonunda gerçekleştirdim. Şimdi yanından geliyorum. Her anlamda 2 saatlik unutulmaz, verimli bir görüşme oldu. Kendisi iyi niyetli hoşsohbet ve bir o kadar alımlı, güzel bayan. Görüşme de ikimizde kan ter içinde kaldık. Sinemin ön sevişmesi efsane ötesi, öpmelere doyamadım. 😘Görüşmelerde ki öpme rekorumu kırmış olabilirim. Çok detaya girmeye de gerek görmüyorum. Gidip yaşayın derim Burdan da teşekkürü bir borç bilirim. Tekrar görüşeceğiz 😉

Üye silindi 55882

Merhabalar,
Foruma girdiğinden beri hep aklımda olan Sinemle görüşme isteğimi sonunda gerçekleştirdim. Şimdi yanından geliyorum. Her anlamda 2 saatlik unutulmaz, verimli bir görüşme oldu. Kendisi iyi niyetli hoşsohbet ve bir o kadar alımlı, güzel bayan. Görüşme de ikimizde kan ter içinde kaldık. Sinemin ön sevişmesi efsane ötesi, öpmelere doyamadım. 😘Görüşmelerde ki öpme rekorumu kırmış olabilirim. Çok detaya girmeye de gerek görmüyorum. Gidip yaşayın derim Burdan da teşekkürü bir borç bilirim. Tekrar görüşeceğiz 😉
Canim benim bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim. iyiki geldin iyiki tanıştık çok mutlu oldum.birara nefessiz kaldım o nasıl bir opuşmeydi 🙈🙈 harikaydi. az kalsin evden ayakkabısiz cikyordun ne oldu sana 😂. yine beklerim kuzum opuldun 😘😘

28 Şub 2018
29
9
Cinsiyetiniz nedir?
Canim benim bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim. iyiki geldin iyiki tanıştık çok mutlu oldum.birara nefessiz kaldım o nasıl bir opuşmeydi 🙈🙈 harikaydi. az kalsin evden ayakkabısiz cikyordun ne oldu sana 😂. yine beklerim kuzum opuldun 😘😘
Ayarlarımla oynadın 😜
Yine oyna, hep oyna...
Görüşürüz 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar