Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Öğle Arası Kaçamağı

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
259
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba,

Yakın dönemde @Sunam Karaca ile bir öğle kaçamağı yaptım. Bundan bahsetmek istiyorum.

Normalde ben de O da anlık görüşme yapmıyoruz fakat sağ olsun beni kırmadı. İş ile ilgili bazı garip durumlarım vardı. Bende biraz kafayı dağıtayım, hem mental hem de fiziksel olarak rahatlayayım diye kendisi ile iletişime geçtim. Hızlı ve sağlıklı bir iletişim oldu.

Konumu zaten biliyordum. Bilmeyen arkadaşlar için bahsedeyim, oldukça rahat bir lokasyonda. Park yeri mevcut. Siz adrese geldiğiniz zaman kendisi bariyeri kaldırıyor, engelleri aşarak bu güzel, samimi ve ateşli hatuna ulaşıyorsunuz. :)

Kahvemizi içerken biraz dertleştik, güncel meselelerden bahsettik derken yavaştan odaya geçtik. Bir kere gerçekten "taş" diye tabir edeceğimiz bir hatun. Üstüne üstlük bir de şakacı ve eğlenceli. Her anlamda sizi rahatlatıyor, havaya sokuyor, güldürüyor.

Beni karşıladığı seksi siyah elbisesini çıkarttıktan sonra yavaş yavaş ön sevişmeye devam ettik ve bir süre sonra çıplak olduğunu fark edince daha fazla sabredemedim. 😆

Asla oldu bittiye getirmiyor. Oral, etkinliğin kendisi, pozisyonlar, dirty talk derken zaten gerisi insanın tabiatı gereği kendiliğinden geliyor.

Her zamanki gibi oldukça güzel bir görüşmeydi benim için.

Bir kez daha teşekkür ediyorum. 😘

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,429
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
732
534
Paylaşım için teşekkürler bir türlü denk gelemedim ama en kısa zamanda kendisi ile tanışmayı merakla bekliyorum ☺️

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
803
1,197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle herkese merhaba,

Yakın dönemde @Sunam Karaca ile bir öğle kaçamağı yaptım. Bundan bahsetmek istiyorum.

Normalde ben de O da anlık görüşme yapmıyoruz fakat sağ olsun beni kırmadı. İş ile ilgili bazı garip durumlarım vardı. Bende biraz kafayı dağıtayım, hem mental hem de fiziksel olarak rahatlayayım diye kendisi ile iletişime geçtim. Hızlı ve sağlıklı bir iletişim oldu.

Konumu zaten biliyordum. Bilmeyen arkadaşlar için bahsedeyim, oldukça rahat bir lokasyonda. Park yeri mevcut. Siz adrese geldiğiniz zaman kendisi bariyeri kaldırıyor, engelleri aşarak bu güzel, samimi ve ateşli hatuna ulaşıyorsunuz. :)

Kahvemizi içerken biraz dertleştik, güncel meselelerden bahsettik derken yavaştan odaya geçtik. Bir kere gerçekten "taş" diye tabir edeceğimiz bir hatun. Üstüne üstlük bir de şakacı ve eğlenceli. Her anlamda sizi rahatlatıyor, havaya sokuyor, güldürüyor.

Beni karşıladığı seksi siyah elbisesini çıkarttıktan sonra yavaş yavaş ön sevişmeye devam ettik ve bir süre sonra çıplak olduğunu fark edince daha fazla sabredemedim. 😆

Asla oldu bittiye getirmiyor. Oral, etkinliğin kendisi, pozisyonlar, dirty talk derken zaten gerisi insanın tabiatı gereği kendiliğinden geliyor.

Her zamanki gibi oldukça güzel bir görüşmeydi benim için.

Bir kez daha teşekkür ediyorum. 😘
guzel yorumun icin teşekkürler..her zaman beklerim canimsin😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar