Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ONUN ADI ELİF...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,038
2,730
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ONUN ADI ELİF...

Foruma ilk üyeliğimde,doğal olarak tüm pembişleri şöyle bir check ettim.Sonra,kendi kriterlerime uygun olmayanları eledim.Bunu yaparken sadece görsel verileri değil,sizden gelen yorumları da irdeledim..Özellikle yorumlarda çoğunuzun dilinde o isim vardı.Evet,onun adı Elif.

Lakin,konum olarak (benim özel durumumdan dolayı)bana ters bir adreste kendileri.
Aradığım fırsatı geçen h.sonu bulabaldim.Bir seminer için Avrupa yakasına geçmiştim.Ordan semineri kırıp soluğu Elif’in çok şık evinde aldım.Soluğu diyorum; merdivenler biraz soluk kesiyor😊Elif’i karşımda görünce iyice soluksuz kaldım.☺️O nasıl bir fit vücut,narin,ince ve yüzü..Çok güzel.Hafif çekik gözler,süzülüyor.

Merdivenler dışında evi çok güzel bir çatı katı.Temiz, ferah ve rahat.

Elif’i nasıl anlatsam diye düşünüyorum.🤔Çok narin,naif,yumuşacık dokusu,gülen güzel gözlerle bakan,ilgili ve de bilgili,konuşkan,sıcacık bir kız.(Kadın diyemiyorum,kız gibi)Sevişmekten keyif alan ve bunu yansıtarak keyif veren birisi.Ben yatakta partnerimin keyif almasını daha çok önemseyen biriyim.Onu da Elif’e yaşatmak mutlu kıldı beni.

Sevgili Elif,tekrar,tekrar görüşmek istediğim bir pembiş benim için.Doyamayacaksınız benim gibi..Teşekkürler Elif’im yaşattığın güzellikler için..Öpüyorum o sıcacık kalbinden..😘

Küçücük notlar:
Elif’e ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz.Çünkü az görüşme yapıyor ve çok seçici davranıyor.Mutlaka iyi referansınız olmalı

Ona iletişim için yazarsanız,asla bebeğim,cnm,cicim hele de baby diye hitap etmeyiniz😊

İçmek isterseniz,size çok güzel eşlik eder.Favorisi Absolut votka..

Çok özel not:Küçük göğüs seviyorsanız(benim gibi)mutlaka görmelisiniz.Sürprizi ucunda saklı😄Bu da benden size hediye.😄😄😄

Hepinize iyi eğlenceler...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,038
2,730
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ONUN ADI ELİF...

Foruma ilk üyeliğimde,doğal olarak tüm pembişleri şöyle bir check ettim.Sonra,kendi kriterlerime uygun olmayanları eledim.Bunu yaparken sadece görsel verileri değil,sizden gelen yorumları da irdeledim..Özellikle yorumlarda çoğunuzun dilinde o isim vardı.Evet,onun adı Elif.

Lakin,konum olarak (benim özel durumumdan dolayı)bana ters bir adreste kendileri.
Aradığım fırsatı geçen h.sonu bulabaldim.Bir seminer için Avrupa yakasına geçmiştim.Ordan semineri kırıp soluğu Elif’in çok şık evinde aldım.Soluğu diyorum; merdivenler biraz soluk kesiyor😊Elif’i karşımda görünce iyice soluksuz kaldım.☺️O nasıl bir fit vücut,narin,ince ve yüzü..Çok güzel.Hafif çekik gözler,süzülüyor.

Merdivenler dışında evi çok güzel bir çatı katı.Temiz, ferah ve rahat.

Elif’i nasıl anlatsam diye düşünüyorum.🤔Çok narin,naif,yumuşacık dokusu,gülen güzel gözlerle bakan,ilgili ve de bilgili,konuşkan,sıcacık bir kız.(Kadın diyemiyorum,kız gibi)Sevişmekten keyif alan ve bunu yansıtarak keyif veren birisi.Ben yatakta partnerimin keyif almasını daha çok önemseyen biriyim.Onu da Elif’e yaşatmak mutlu kıldı beni.

Sevgili Elif,tekrar,tekrar görüşmek istediğim bir pembiş benim için.Doyamayacaksınız benim gibi..Teşekkürler Elif’im yaşattığın güzellikler için..Öpüyorum o sıcacık kalbinden..😘

Küçücük notlar:
Elif’e ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz.Çünkü az görüşme yapıyor ve çok seçici davranıyor.Mutlaka iyi referansınız olmalı

Ona iletişim için yazarsanız,asla bebeğim,cnm,cicim hele de baby diye hitap etmeyiniz😊

İçmek isterseniz,size çok güzel eşlik eder.Favorisi Absolut votka..

Çok özel not:Küçük göğüs seviyorsanız(benim gibi)mutlaka görmelisiniz.Sürprizi ucunda saklı😄Bu da benden size hediye.😄😄😄

Hepinize iyi eğlenceler...
Bu arada,bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum.Elif hn. İçki konusunda uyardı beni..O gün spontene olarak içtiğini,aslında içki kullanmadığını belirtti.Düzeltiyorum yorumumu..☺️Hata için özür dilerim.

4 Eki 2015
71
85
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir paylaşım, yaşayan ve yaşatana teşekkürler. Darısı başımıza.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar