- 13 Ara 2019
- 2,038
- 2,730
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ONUN ADI ELİF...
Foruma ilk üyeliğimde,doğal olarak tüm pembişleri şöyle bir check ettim.Sonra,kendi kriterlerime uygun olmayanları eledim.Bunu yaparken sadece görsel verileri değil,sizden gelen yorumları da irdeledim..Özellikle yorumlarda çoğunuzun dilinde o isim vardı.Evet,onun adı Elif.
Lakin,konum olarak (benim özel durumumdan dolayı)bana ters bir adreste kendileri.
Aradığım fırsatı geçen h.sonu bulabaldim.Bir seminer için Avrupa yakasına geçmiştim.Ordan semineri kırıp soluğu Elif’in çok şık evinde aldım.Soluğu diyorum; merdivenler biraz soluk kesiyor
Elif’i karşımda görünce iyice soluksuz kaldım.
O nasıl bir fit vücut,narin,ince ve yüzü..Çok güzel.Hafif çekik gözler,süzülüyor.
Merdivenler dışında evi çok güzel bir çatı katı.Temiz, ferah ve rahat.
Elif’i nasıl anlatsam diye düşünüyorum.
Çok narin,naif,yumuşacık dokusu,gülen güzel gözlerle bakan,ilgili ve de bilgili,konuşkan,sıcacık bir kız.(Kadın diyemiyorum,kız gibi)Sevişmekten keyif alan ve bunu yansıtarak keyif veren birisi.Ben yatakta partnerimin keyif almasını daha çok önemseyen biriyim.Onu da Elif’e yaşatmak mutlu kıldı beni.
Sevgili Elif,tekrar,tekrar görüşmek istediğim bir pembiş benim için.Doyamayacaksınız benim gibi..Teşekkürler Elif’im yaşattığın güzellikler için..Öpüyorum o sıcacık kalbinden..
Küçücük notlar:
Elif’e ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz.Çünkü az görüşme yapıyor ve çok seçici davranıyor.Mutlaka iyi referansınız olmalı
Ona iletişim için yazarsanız,asla bebeğim,cnm,cicim hele de baby diye hitap etmeyiniz
İçmek isterseniz,size çok güzel eşlik eder.Favorisi Absolut votka..
Çok özel not:Küçük göğüs seviyorsanız(benim gibi)mutlaka görmelisiniz.Sürprizi ucunda saklı
Bu da benden size hediye.

Hepinize iyi eğlenceler...
Foruma ilk üyeliğimde,doğal olarak tüm pembişleri şöyle bir check ettim.Sonra,kendi kriterlerime uygun olmayanları eledim.Bunu yaparken sadece görsel verileri değil,sizden gelen yorumları da irdeledim..Özellikle yorumlarda çoğunuzun dilinde o isim vardı.Evet,onun adı Elif.
Lakin,konum olarak (benim özel durumumdan dolayı)bana ters bir adreste kendileri.
Aradığım fırsatı geçen h.sonu bulabaldim.Bir seminer için Avrupa yakasına geçmiştim.Ordan semineri kırıp soluğu Elif’in çok şık evinde aldım.Soluğu diyorum; merdivenler biraz soluk kesiyor

Merdivenler dışında evi çok güzel bir çatı katı.Temiz, ferah ve rahat.
Elif’i nasıl anlatsam diye düşünüyorum.

Sevgili Elif,tekrar,tekrar görüşmek istediğim bir pembiş benim için.Doyamayacaksınız benim gibi..Teşekkürler Elif’im yaşattığın güzellikler için..Öpüyorum o sıcacık kalbinden..

Küçücük notlar:
Elif’e ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz.Çünkü az görüşme yapıyor ve çok seçici davranıyor.Mutlaka iyi referansınız olmalı
Ona iletişim için yazarsanız,asla bebeğim,cnm,cicim hele de baby diye hitap etmeyiniz

İçmek isterseniz,size çok güzel eşlik eder.Favorisi Absolut votka..
Çok özel not:Küçük göğüs seviyorsanız(benim gibi)mutlaka görmelisiniz.Sürprizi ucunda saklı

Hepinize iyi eğlenceler...