- 2 Ağu 2021
- 91
- 202
- 44
Bugun Elif hanima misafir oldum. Pazartesi gunu icin planladigimiz gorusme elde olmayan sebeplerden dolayi iptal olmustu. Kendisine carsambanin Istanbul'da son gunum oldugunu soyleyince sagolsun ne yapti etti bugune randevuyu verdi. Park yerini ben kolay buldum, gec kalmayayim diye yola erken cikmistim, erken vardim, isparka parkedip civarda takildim. Randevu saati gelince tarif etti ve meshur cati katinin yolunu tuttum. Evi mis gibi piril piril. Kendiside ayni sekilde, misler gibi hazirlanmis. Ozbek kizlarinin guzel oldugunu dusunurdum, artik iyice emin oldum. Kendisi cok hos, cok cana yakin, cok samimi, acaip formda, narin yapili ve cok zarif bir hanim. O guzel kugu misali boynunu opmeye doyamadim. Yumusacik birlikte olduk, usulca kaynasip tamamladik birbirimizi. Cok ama cok keyif aldigim bir birliltelik oldu. Zaman nasil gecmis anlamadim inanin. Sarilip optum yanaklarindan sonra bir daha sarildim. Doyamadim. Bir dahaki Istanbul seyahatimde tekrar gorusmek uzere sozlestik. Iyiki tanidim seni Ozbek guzeli, tekrar tekrar gorusmek uzere.