- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Arya ile 2 saatlik bir görüşme daha yaptım. Ani bir kararla gelişti hızlı bir şekilde mesajıma dönüş yapıp atladı geldi mekana. Üzerinde şekil a'da gördüğünüz(elindeki alet hariç onu başka bir abimizde kullanmış
)
kıyafetle karşılandım sevişirken ve birleşme esnasında da o eteği bir müddet çıkarttırmadım. Yine tekrar söylüyorum fizik hakkında bence yoruma gerek yok. Boydan fotoğraflar göğüsler free bel bacaklar popo ortada hele hele dün kuşludan ve whatsapp durumlarından attıklarını görmeliydiniz cesur pozlar seviyorum böyle pozları boydan fotoğraflar tereddütlerinizi ortadan kaldırıyor. Özlemişim sarıldım yeni yıkanmış hafif ıslak saçlarını ve boynunu kokladım ohh miss. İçecek faslında yine müzik çalıyor zaman zaman beni ayağa kaldırıp dansına eşlik etmeye davet ediyor ayıplı ayıplı şeyler yapıyoruz ayakta. Burada her detayı vermem aldığım hazzı anlatmam mümkün değil mutlaka kaçırdığım yerler olacak oralımız var sulu sulu dizlerini kırıyor işini görüyor. Aleti ıslatıp o güzel elleriyle üstünde gezdiriyor yumuşacık oyhh sevdim bunu. Ben ayakta o çömelerek gözlerime bakarak bir başka oral seks yöntemi.. Yatakta sevişme desen sarmaş dolaş öpüşmekten hiç kaçmadı girişimci dilini kullanyor dil mühim. Bacaklarının arası zaten ayrı bir dünya arada bir volume yan dairelerden duyulacak seviyeye çıkıyor. Fotoğrafta gördüğünüz o etekle dıgıdık dıgıdık en sevdiğim pozisyonla ilk atış gerçekleşti. Bütün saati cowgirlle geçirsek kabul ederim o kadar seviyorum göğüsleri de güzel sıka sıka devam etsek ne kadar iyi olur. Devamında yatağın kıyısında ters cowgirl o kocaman popo kucağımda patlıyor. Yan yatıp arkadan çalışma + yatakta, tezgahta, perdeler açık yüksek kattan şehir manzaralı doggy pozisyonları veeee Arya yüz üstü ben üstte popoyu hissederek final oldu. Devamında dertleşme planlar tavsiyeler vs. kahve eşliğinde sohbet süreyi çoktan aşmışız bile. Bu güzel görüşme için güler yüzlü bitmeyen enerjili karşılaman için tekrar teşekkürler! Haftanın ilk günü akşamı iyi geldi. Arya'da çılgınlık da var uslu uslu oturup duygusala bağlatacak sohbet de. Yani hangisi ilginizi çekiyorsa o frekansa gelin!! Gecenin bu saati sıcağı sıcağına yazıyorum ki aklımda kalanları unutmadan yazıya dökeyim diye.