Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seni böyle gördükçe biran önce önümüzde hafta olsun diye sabırsızlanıyorum
Senin niyetin beni kudurtmakmı güzellik. Çok fenasın bilmem farkındamısın
Şimdi İzmir de olmak vardı anasını satayım
Bakya yeni dövmeler offf off ❤
sayenizde çadırı kurduk gene. şu pozları akşam atın ne olur.
Dövmeler ve kombini yakışmış iyi keyifler olsun Kayla hanım
El insaf yaww,hiç mi acıma duygunuz yok içinizde ağzıma ettiniz resmen, oraya buraya saldırasım geldi..Of ki ne Of Bu fotoğraflarınızı tablo olarak açık arttırmaya çıkarsanız paha biçilemez gibi geliyor bana
Bunulari görmek iyi oldu az olsa ısındm
Seni böyle gördükçe biran önce önümüzde hafta olsun diye sabırsızlanıyorum![]()
Ayyy tesekkürlerSenin niyetin beni kudurtmakmı güzellik. Çok fenasın bilmem farkındamısın⚘⚘
Ozaman amacına ulaşıyorumİzmire gelme isteği uyandırıyor![]()
Artık İzmir'e gitmek için önemli bir nedenimiz var.
Bu kadar seksi olunmaz ki ama
Tamam söz dinlicem ama belkide olmazsayenizde çadırı kurduk gene. şu pozları akşam atın ne olur.
Tesekkür ederimDövmeler ve kombini yakışmış iyi keyifler olsun Kayla hanım![]()
TeseKkürlerBir türlü zamanlamayı tutturamadık. 2. Foto ateş ediyor resmen.![]()
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinEl insaf yaww,hiç mi acıma duygunuz yok içinizde ağzıma ettiniz resmen, oraya buraya saldırasım geldi..Of ki ne Of Bu fotoğraflarınızı tablo olarak açık arttırmaya çıkarsanız paha biçilemez gibi geliyor banatebrrikler beni devreleri yaktınız
Tesekkur ederimMüthiş bir vücut üstüne üstlük dövmeler![]()
Aaa tanışmak kısa zamanda nasip olucak demek sevindim bunatek kelime ile tapılası bir fizik. elbet yakında dokunup hissedicem. harikasınız![]()
![]()
![]()
Ofofof en sewdgmyaYanarız hemde nasıl![]()
Galatasaraylıym ama bilinçsiz paylaşmıştımarka arkaya sarı ve kırmızı crop top ne anlama gelmektedir. bir futbol takımına işaret mi verilmektedir![]()
ne şanslı dövme ustasıymış o? ne dikkati dagilmistir yapcam diye
Tesekkürlerbaştan çıkarıcı
Umarım bir gün tanışmak nasip olur tesekkur ediyorumHer paylaşımınız ayrı cezbedici. Her seferinde neden İzmir'e yakın değilim diye hayıflanıyorum. Elbet bir gün geleceğim İzmir'e, elbet bir gün tanışacağız, elbet bir gün ...
ne şanslı dövme ustasıymış o? ne dikkati dagilmistir yapcam diye
Niye video kullanılamıyor diyor ki. Ben eklediğim videoyu bu sayfadan açabiliyorum ama bilemedimAma video kullanılamıyor diyor
![]()
Eee bu jeste ne denirse artıkWuhuuuuu
Ben sana ne diyeyim![]()
Eee bu jeste ne denirse artık![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!