Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şınav

• Konbuyu başlatan Blues
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Blues Çevrimdışı
5 Ara 2013
1,922
45
Cinsiyetiniz nedir?
Askerlikte şahit oldum, ağlayan vardı bunu yapmamak için,

ağlayan mı zayıf, ben mi güçlüyüm???

alakası yok, irade ve istek gerekli,

bedeni güçlendirmenin yegane yolu,

tembel ve uyuşuklara göre değil,

günde 25x4 yapmanın sonuçlarına bakınız

attachment.php

spitzer :)

saygılar dostum, yarışabilir miyim seninle aceba :)

Ekli dosyalar

• şınav.jpg
    şınav.jpg
    62.9 KB · Görüntüleme: 239
Blues Çevrimdışı
5 Ara 2013
1,922
45
Cinsiyetiniz nedir?
ne demek patron... :)

dostluk kazansın... günlük standartım yüzme/dalma/gece dalısı dısında
600 mekik, 200 sınav birazcıkta barfiks ve 1 / 2 saat arası dans...
elbette calısıyorum... ama zaman buluyorum bunlara...

sen beni harcvarsın... saygılarımla :)

yok hoca, madem ki öyle, sen yamansın,

beyaz bayrağı çekerim göndere..

wavewhiteflag.jpg

2 Şub 2013
66
1
Cinsiyetiniz nedir?
Şınav, vucudu forma sokmanın ve bir çok kas grubunu aynı anda çalıştırmasıyla beraber gayet etkili bir harekettir. Senelerini spora adamış biri olarak benim düşüncem bir insanın en azından formda ve sağlıklı kalmasını sağlayacak en etkili hareketlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bunun yanına barfiks ve vucut ağırlığıyla squat(çömelip kalkmak) eklendiğinde bütün vucudunuzdaki kasları çalıştırmış olup hem sağlıklı hem fit bir görünümü elde edebilirsiniz.
Tabi imkanı olanların ve spor yapmayı sevenlerin tek dostu halterdir. Halter ile çalışmalardan büyük bir keyif alırım. Yüksek tekrar az kilo olarak çalışıldığında kardiyovasküler olarak mükemmel bir çalışma sağlar. Az tekrar yüksek kilo çalışıldığında inanılmaz bir güç artışı sağlar. Halterde sizlere önerebileceğim hareketler deadlift, squat, clean and press'dir. Bench press sehpanız var ise tabi ki Bench Press, vucut geliştirme hareketlerinin anası olarak adlandırılır.

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
665
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şınav rekorum vardı bir ara ama asıl efsane olarak nitelediğim durum bir ara tüm six packlerimi belirgin hale getirebilmek için haftada 4 veya 5 gün günde 700 mekik çekiyordum ve gerçekten azmimin sonucunda müthiş bir görüntü elde ettim :D:cool:

26 Ocak 2013
62
10
Cinsiyetiniz nedir?
Askerlikte şahit oldum, ağlayan vardı bunu yapmamak için,

ağlayan mı zayıf, ben mi güçlüyüm???

alakası yok, irade ve istek gerekli,

bedeni güçlendirmenin yegane yolu,

tembel ve uyuşuklara göre değil,

günde 25x4 yapmanın sonuçlarına bakınız

attachment.php

spitzer :)

saygılar dostum, yarışabilir miyim seninle aceba :)
Göğüslere etkisi daha fazla oluyor

newsarp

Normal Üye
17 Ağu 2022
38
16
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şınav rekorum vardı bir ara ama asıl efsane olarak nitelediğim durum bir ara tüm six packlerimi belirgin hale getirebilmek için haftada 4 veya 5 gün günde 700 mekik çekiyordum ve gerçekten azmimin sonucunda müthiş bir görüntü elde ettim :D:cool:
ne kadar süre devam ettin

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
665
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
678
928
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şınav, vucudu forma sokmanın ve bir çok kas grubunu aynı anda çalıştırmasıyla beraber gayet etkili bir harekettir. Senelerini spora adamış biri olarak benim düşüncem bir insanın en azından formda ve sağlıklı kalmasını sağlayacak en etkili hareketlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bunun yanına barfiks ve vucut ağırlığıyla squat(çömelip kalkmak) eklendiğinde bütün vucudunuzdaki kasları çalıştırmış olup hem sağlıklı hem fit bir görünümü elde edebilirsiniz.
Tabi imkanı olanların ve spor yapmayı sevenlerin tek dostu halterdir. Halter ile çalışmalardan büyük bir keyif alırım. Yüksek tekrar az kilo olarak çalışıldığında kardiyovasküler olarak mükemmel bir çalışma sağlar. Az tekrar yüksek kilo çalışıldığında inanılmaz bir güç artışı sağlar. Halterde sizlere önerebileceğim hareketler deadlift, squat, clean and press'dir. Bench press sehpanız var ise tabi ki Bench Press, vucut geliştirme hareketlerinin anası olarak adlandırılır.
Tavsiye için teşekkürler 👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar