Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile tanışma

Hahaha31 Çevrimdışı
16 Mar 2017
50
38
Dün ona yakındın ve şansımı denemek istedim ve bana hemen geri dönüş yaptı. Bende kısa bir sürede onun yanına gittim. Sokağı vs biraz karıştırsamda tarifiyle buldum. Kendisi gerçekten çok misafirperverdir. Hemen bir şeyler ikram etti. Sadece dün kendisiyle ilk tanışmam olduğundan dolayı ben biraz tutuktum. Diğer detaylarımıza pek gitmeyeceğim. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum. İyisin, hoşsun ve güzelsin..

Üye silindi 55882

Dün ona yakındın ve şansımı denemek istedim ve bana hemen geri dönüş yaptı. Bende kısa bir sürede onun yanına gittim. Sokağı vs biraz karıştırsamda tarifiyle buldum. Kendisi gerçekten çok misafirperverdir. Hemen bir şeyler ikram etti. Sadece dün kendisiyle ilk tanışmam olduğundan dolayı ben biraz tutuktum. Diğer detaylarımıza pek gitmeyeceğim. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum. İyisin, hoşsun ve güzelsin..
Canim benim taniştigina çok memnun oldum.ben teşekkür ederim yine beklerim sevgiler 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar