moloch
Normal Üye
- 10 Haz 2011
- 20
- 43
Uzun süredir takibimde olan @elif özbek ile nihayet buluşma imkanı yakaladım. Evime yürüme mesafesinde olan evine ulaştığımda, yaşanan bölgesel elektrik kesintisi nedeniyle görüşmemiz biraz şanssız başladı. (Sıcak su olmaması, kapı otomatiğinin çalışmaması nedeniyle Elif'in aşağı inip kapıya açmak zorunda kalması vs.) Ancak bu şanssız duruma karşın görüşmemiz boyunca Elif hep pozitif ve sıcakkanlıydı. Ben de neyse ki duşumu alıp evden çıkmıştım. Bir süre sonra elektrikler geldi ve bizim de özel anlarımız başladı.
Elif gerçekten çok güzel bir kadın, aynı zamanda sıcakkanlı, konuşkan bir insan. Yatakta da bir o kadar istekli ve heyecanlı. Fiziğinden bahsetmeye gerek yok zaten. Görüşmemiz çok keyifli ve zevk doluydu. Ama özellikle oral konusunda çok başarılı olduğunu söylemeliyim; Oralı gerçekten forumda yaptığım görüşmeler içinde en zevk aldıklarımdan biriydi.
2 saatin ardından yanından çok mutlu ve tüm stresten arınmış bir şekilde yüzümde gülümsemeyle ayrıldım. Her şey için çok teşekkür ediyorum @elif özbek. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Elif gerçekten çok güzel bir kadın, aynı zamanda sıcakkanlı, konuşkan bir insan. Yatakta da bir o kadar istekli ve heyecanlı. Fiziğinden bahsetmeye gerek yok zaten. Görüşmemiz çok keyifli ve zevk doluydu. Ama özellikle oral konusunda çok başarılı olduğunu söylemeliyim; Oralı gerçekten forumda yaptığım görüşmeler içinde en zevk aldıklarımdan biriydi.
2 saatin ardından yanından çok mutlu ve tüm stresten arınmış bir şekilde yüzümde gülümsemeyle ayrıldım. Her şey için çok teşekkür ediyorum @elif özbek. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.