- 23 Ocak 2020
- 90
- 141
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forumda Sinem'in videosunu gördüm ve kendime hakim olamayıp hemen tekrar görüşmem lazım dedim, sonuçta Sinem ile yakın zamanda tekrar görüştük.
Zaten kişiliğinden daha önce bahsetmiştim ve bilmeyen de yoktur. Bu sefer biraz daha ayrıntılara odaklanacağım. Öncelikle otelde yerimizi aldık ve Sinem'i beklemeye geçtik (ben ve küçük yaramaz.
) Sinem olur da jakuzi olmaz mı? Kapı çaldı, içeri bir afet girdi. Jakuzi dolarken rahat durur muyuz hiç? Çektik altımıza bir sandalye başladı görsel şölen. Hiç rahat durmuyoruz, ben dursam küçük yaramaz ve Sinem rahat durmuyor. Zaten içeri salına salına girmesinden belliydi. Kalça kucaktayken ayakta durduğu gibi durmuyor. Bir o yana bir bu yana, bir öne bir arkaya, bir aşağı bir yukarı... Sıcak temaslar... Tam sızıntı verecekken imdada jakuzi yetişti dur dedim jakuziyi unuttuk. Kaldığı yerden jakuzide devam ettik. Yatak kısmına hiç girmiyorum buraya kadar sızıntısız geldi iseniz o kısmı da hayal gücünüzle tamamlayabilirsiniz. Yine de ben ipucu vereyim; yürüyecek derman, konuşacak hâl, yazacak akıl kalmadı. Sanki tır çarpmış gibi oldum ama yavaş yavaş toparlıyorum.
Velhasıl yine unutulmayacak, standart üstü bir gece yaşadık. Teşekkürler Sinem.
Zaten kişiliğinden daha önce bahsetmiştim ve bilmeyen de yoktur. Bu sefer biraz daha ayrıntılara odaklanacağım. Öncelikle otelde yerimizi aldık ve Sinem'i beklemeye geçtik (ben ve küçük yaramaz.

Velhasıl yine unutulmayacak, standart üstü bir gece yaşadık. Teşekkürler Sinem.