Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam Hanım ile Harika Anlar

• Konbuyu başlatan mmm
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50

mmm

Normal Üye
27 Ağu 2019
3
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Listemdeki hanımlardan biri idi, hafta sonu hızlı bir şekilde randevulaştık. Kısa bir referans kontrolünden sonra, onaylaştık. bir kaç küçük ricamı sıralayıp, evine vardım.

Evi uygun konumda, park sorun değil. Temiz tertemiz bir ev, gerçekten uzun zamandır en rahat ettiğim ev oldu. Masayı kurmuş, ikramları dizmişti. Ben kendisinin seçimi ile bir şişe ile dahil oldum ortama.

Fiziği çekici, tam istediğim gibi kıvrımlı. Görseldekilerden aha güzel bir kadın sizi karşılıyor. Hoş sohbet, enerjisi yüksek, rahat ve rahatlatan biri. İlgisi hep sizin üzerinizde,

Yatak kısmı ise, anlatılmaz yaşanır:) gözlerini sizden ayırmıyor, zevk veriyor alıyor, pozisyonlara sıkıntı yaşamıyorsunuz, denediklerimizin hepsine çılgınca zevk verdi.

Ara sohbetimize yine sıcak ve sevecen idi, ikinci sefer ise, ilkinden daha iyiydi. Çok güzel bir deneyim oldu benim için, yine misafiri olmak isterim...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,829
1,556
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Listemdeki hanımlardan biri idi, hafta sonu hızlı bir şekilde randevulaştık. Kısa bir referans kontrolünden sonra, onaylaştık. bir kaç küçük ricamı sıralayıp, evine vardım.

Evi uygun konumda, park sorun değil. Temiz tertemiz bir ev, gerçekten uzun zamandır en rahat ettiğim ev oldu. Masayı kurmuş, ikramları dizmişti. Ben kendisinin seçimi ile bir şişe ile dahil oldum ortama.

Fiziği çekici, tam istediğim gibi kıvrımlı. Görseldekilerden aha güzel bir kadın sizi karşılıyor. Hoş sohbet, enerjisi yüksek, rahat ve rahatlatan biri. İlgisi hep sizin üzerinizde,

Yatak kısmı ise, anlatılmaz yaşanır:) gözlerini sizden ayırmıyor, zevk veriyor alıyor, pozisyonlara sıkıntı yaşamıyorsunuz, denediklerimizin hepsine çılgınca zevk verdi.

Ara sohbetimize yine sıcak ve sevecen idi, ikinci sefer ise, ilkinden daha iyiydi. Çok güzel bir deneyim oldu benim için, yine misafiri olmak isterim...
Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

• Beğen
Tepkiler: mmm
Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,360
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Çok teşekkür ederim güzel paylaşımın için🙏💋 ama hatırlayamadım seni🥴

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,942
8,098
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

16 Ocak 2023
65
34
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sabırsızlıkla baharın gelmesini bekliyorum henüz referans siftahı bile yapmamış olmam beni çok hırslandırıyor darısı benim başıma..size bol sevişmeler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar