north976
Normal Üye
- 8 Mar 2018
- 16
- 75
- Cinsiyetiniz nedir?
Forumda uzun süredir takibinde olduğum Sunam Hanım'la geçtiğimiz Perşembe akşamı nihayet tanıştım 
Kendisine bir gün önceden kendimi tanıtan bir mesaj atarak görüşme talebimi ilettim.
Sağolsun hemen geri dönüş yaparak teklifimi kabul etti.
Evi, Ataşehir'de kolay bir konumda. Park problemi yok.
Kapıda beni oldukça seksi bir kıyafetle karşıladı. Vücudu gerçekten çok hoş.
Ben ilk tanışmalarda biraz tutuk olurum fazla konuşmam ama Sunam hanım'ın sıcakkanlılığı sayesinde çabucak rahatlayıp gevşedim.
Görüşmenin özel anlarına gelecek olursam, ben büyük keyif aldım
)
Yuvarlak kıvrımlı hatları, ipeksi teni insanı hemen baştan çıkartıyor.
Ve Sunam hanım da yataktaki marifetlerini sergiliyerek sizi zevkin doruklarına çıkarıyor.
Odasındaki aynalarda kendi aksinizi izlemek de bu zevki başka boyutlara taşıyor.
Ben kendisiyle yaptığım 3 saatlik görüşmenin her dakikasından büyük keyif aldım.
Buradan beni misafir ettiği için tekrar teşekkür ederim.
Görüşmek üzere
Kendisine bir gün önceden kendimi tanıtan bir mesaj atarak görüşme talebimi ilettim.
Sağolsun hemen geri dönüş yaparak teklifimi kabul etti.
Evi, Ataşehir'de kolay bir konumda. Park problemi yok.
Kapıda beni oldukça seksi bir kıyafetle karşıladı. Vücudu gerçekten çok hoş.
Ben ilk tanışmalarda biraz tutuk olurum fazla konuşmam ama Sunam hanım'ın sıcakkanlılığı sayesinde çabucak rahatlayıp gevşedim.
Görüşmenin özel anlarına gelecek olursam, ben büyük keyif aldım
Yuvarlak kıvrımlı hatları, ipeksi teni insanı hemen baştan çıkartıyor.
Ve Sunam hanım da yataktaki marifetlerini sergiliyerek sizi zevkin doruklarına çıkarıyor.
Odasındaki aynalarda kendi aksinizi izlemek de bu zevki başka boyutlara taşıyor.

Ben kendisiyle yaptığım 3 saatlik görüşmenin her dakikasından büyük keyif aldım.
Buradan beni misafir ettiği için tekrar teşekkür ederim.
Görüşmek üzere