Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam Karaca ile beklentilerin ötesinde

hohner Çevrimdışı

hohner

Goes to eleven.
26 Nis 2019
100
593
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç yazılmış bir yazı olacak ama bu aralar herkesin yoğunluğu malum.

Sunam Karaca ile Covid muhabbetleri başlamadan önce görüşmüştük. Evi iyi bir yerde. Giriş çıkış ve park sorunu yok. Kendisi fizik olarak kesinlikle beklentinin ötesinde. Benim gibi kadında hat, girinti çıkıntı arayan ama aynı zaman da taş gibi de olsun diyenler için zor bulunan bir güzellik. Son yüklediği resim ve videolarda bunlar açıkça görülüyor zaten. Ekstra olarak teni de muhteşem, yüzü de. Kendine çok iyi bakmış olgun bir kadın, popüler tabirle MILF arayanların Sunam'la tanışmasını kesinlikle tavsiye ederim.

Öncek yorumları tekrar etmeye çok gerek yok. Sunam görüşme esnasında sizi memnun etmek için elinden geleni yapan, herhangi bir kaprisi vs. olmayan, yanında mutlu vakit geçireceğiniz biri.

Çok zaman geçtiği için kim olduğumu hatırlaması zor olacak ama yine de kendisine buradan teşekkür ediyor, covid muhabbetleri bitince tez zamanda görüşmek üzere diyorum.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Baya geç kalmışsın ama aklını da almış bu arada

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,275
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın geci erkeni olmaz :D Her iki tarafa da teşekkürler...

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,121
1,820
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne kadar düşünceli ve kibar biri olduğunu,konu açmadan önce watsaptan metni bana göndererek gösterdin😊bi yanlis hatalı durum var ise duzeltebirim diye😘 icinden ne geldiyse kalbindekileri dokmusun tesekkur ederim..watsapp tan yazmasaydin evet hatirlamaya bilirdim ama simdi hatirliyorum😎 tekrar gorusmek uzere diyorum kendine iyi bak 🙏😘..burda sunu duzeltmek istiyorum aslında herkes te okusun bilsin milf veya mature = anne konumunda olan kadındır ( olgun yaşta anne ile beraber olma isteği )bu kelime beni aslinda rahatsız ediyor..sadece olgun bayan olarak beni nitelendirirseniz çok sevinirim🙏😘
olgun ve dolgun ele avuca gelen ama ele avuca sığmayan. Zümrüt gözlerinde insanı içine alan

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar