Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam'a teşekkürler - gecikmiş bir referans

misanbgr Çevrimdışı

misanbgr

Normal Üye
15 Şub 2022
29
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sunam Hanımla bir süre önce görüştüm kendimi nasıl anımsatabilirim diye düşünüyorum ancak belki şu olabilir...

Sevgili Ebruscrt'nun referansıyla beni geç bir vakitte kabul etmişti pırıl pırıl evine, özel anların temposuyla bir kaza sonucu benim yüzümden koşarak banyoya gitmesi gerekmişti. Anımsayamazsa da ben yine de kendisine nezaketi ve bana ayırdığı zaman için teşekkür etmek istiyorum.

Kendisi çok çekici bir fizik sahibi. Sizinle yaşadığı zamanı ve yaşattığı deneyimi yakından hissetmeden bilemezsiniz.

Sevgiler

Bigbiceps Çevrimdışı

Bigbiceps

Normal Üye
9 Ocak 2021
31
25
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler (y)

Howhigh Çevrimdışı
22 Ara 2021
114
101
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Umarim birşeyiniz yoktur. Aman dikkat edelim, bazen kendimizi ritme kaptırıp farkına varamıyoruz. Paylaşım için teşekkürler. Sunam hanıma da geçmiş olsun

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,339
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sunam Hanımla bir süre önce görüştüm kendimi nasıl anımsatabilirim diye düşünüyorum ancak belki şu olabilir...

Sevgili Ebruscrt'nun referansıyla beni geç bir vakitte kabul etmişti pırıl pırıl evine, özel anların temposuyla bir kaza sonucu benim yüzümden koşarak banyoya gitmesi gerekmişti. Anımsayamazsa da ben yine de kendisine nezaketi ve bana ayırdığı zaman için teşekkür etmek istiyorum.

Kendisi çok çekici bir fizik sahibi. Sizinle yaşadığı zamanı ve yaşattığı deneyimi yakından hissetmeden bilemezsiniz.

Sevgiler
Guzel yorumun icin teşekkür ederim cnm😊hatırladım tabi 👍😘

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,058
2,339
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Umarim birşeyiniz yoktur. Aman dikkat edelim, bazen kendimizi ritme kaptırıp farkına varamıyoruz. Paylaşım için teşekkürler. Sunam hanıma da geçmiş olsun
Aklınza gelen ne ise ?!! Geçmiş olsun denilcek kadar,oyle riskli bir durum aramızda geçmedi..ne düşündüyseniz artik..

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,817
1,464
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevgiler
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar