Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanrıça

erendiz

Normal Üye
15 Ocak 2014
10
17
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle İstanbul’da yeni olduğum için referansım yoktu ve ne yapacağımı bilmiyordum şansımı denemek istedim ve Arya Hanım’a ulaştım. Beni referanssız olarak kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Tabii referanssız olarak görüşebilmeniz için o güveni de kendisine vermeniz gerekiyor haberiniz olsun. Nitekim pazar günü için 3 saatlik bir görüşme kararlaştırdık ve o gün saat 14:00 civarı kapısındaydım.

Görüşme aşamasına gelirsek, ulaşımın kolay olduğu giriş çıkış konusunda herhangi bir problem olmayan bir binada yaşıyor ve kendi tasarladığı tatlı bir evi var. Kapıda Arya’yı gördüğünüz andan itibaren verdiğiniz kararın doğruluğunu anlıyorsunuz çünkü kendisi hem fizik hem yüz olarak çok güzel ve tatlı bir hanımefendi. Hanımefendi kelimesini gelişigüzel kullanmadım çünkü muhabbet etmeye başladığınız andan itibaren kaliteli bir insanla muhattap olduğunuzu anlıyorsunuz. Açıkçası kahve de ikram edilince ben muhabbet hiç bitmesin istedim neredeyse oturup oturup dönecektim fakat muhabbetinin güzel olduğu kadar kendisinin de güzel olması aklımı çeldi. Yatak odasına geçtiğimizde ise işler değişti ve o tatlı hanımefendi bir anda tanrıçaya dönüştü. Bu konuda detaya girmeyelim ama şunu söyleyebilirim bu kısımda dünyanın en mutlu insanı oluyorsunuz. :)

3 saatin ardından benim de acelem olması sebebiyle istemeye istemeye tekrar ve daha uzun süreli görüşmeyi kafaya koymuş şekilde ayrıldım Arya’dan.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,942
8,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

pego35

Normal Üye
10 May 2021
21
16
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,471
1,956
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!..

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,951
4,521
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle İstanbul’da yeni olduğum için referansım yoktu ve ne yapacağımı bilmiyordum şansımı denemek istedim ve Arya Hanım’a ulaştım. Beni referanssız olarak kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Tabii referanssız olarak görüşebilmeniz için o güveni de kendisine vermeniz gerekiyor haberiniz olsun. Nitekim pazar günü için 3 saatlik bir görüşme kararlaştırdık ve o gün saat 14:00 civarı kapısındaydım.

Görüşme aşamasına gelirsek, ulaşımın kolay olduğu giriş çıkış konusunda herhangi bir problem olmayan bir binada yaşıyor ve kendi tasarladığı tatlı bir evi var. Kapıda Arya’yı gördüğünüz andan itibaren verdiğiniz kararın doğruluğunu anlıyorsunuz çünkü kendisi hem fizik hem yüz olarak çok güzel ve tatlı bir hanımefendi. Hanımefendi kelimesini gelişigüzel kullanmadım çünkü muhabbet etmeye başladığınız andan itibaren kaliteli bir insanla muhattap olduğunuzu anlıyorsunuz. Açıkçası kahve de ikram edilince ben muhabbet hiç bitmesin istedim neredeyse oturup oturup dönecektim fakat muhabbetinin güzel olduğu kadar kendisinin de güzel olması aklımı çeldi. Yatak odasına geçtiğimizde ise işler değişti ve o tatlı hanımefendi bir anda tanrıçaya dönüştü. Bu konuda detaya girmeyelim ama şunu söyleyebilirim bu kısımda dünyanın en mutlu insanı oluyorsunuz. :)

3 saatin ardından benim de acelem olması sebebiyle istemeye istemeye tekrar ve daha uzun süreli görüşmeyi kafaya koymuş şekilde ayrıldım Arya’dan.
pAylaşim icin teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,277
10,234
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler, ayrılmak zor oluyor süre dolduğunda cidden

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar