Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Teyit

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Twitter'daki selen şahin ile buradaki deren kalkavan aynı kişi mi? Ayniysa buradaki tel numarası ile twitter'daki tel numarası neden farklı

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Heryerden yazıyorsun..
Sakin ol ve peşimi bırak.
Wpden de yazdın anlaşamadık, uzatmayalım.. ✌️
Sıkıntı yok efendim sadece fotoğraf attım sizden deli gibi seans almaya çalıştım. Kalbim kırıldı.sizden en büyük hayalimdi seans almak. Bütün gün sizden haber beklemekle geçti.planımı ona göre yaptım. Çok kez dolandirıldiğım için bu bana sürekli tehdit ve şantaj olarak geri döndüğu için fotoğraf haricindeki görüntülerimi atamazdım.sizden bu konuda anlayış beklemenizi isterdim.Elbette seçicisiniz herkesle görüşmüyorsunuz amenna ama fotoğraf haricinde görüntüler için başıma helen hadiselerden ötürü çıplak fotoğrafımı atamazdım. günümü seans ayarlamak için vallahi size ayırdım. Son zamanlardaki en büyük hayalim Gerçekten sizden seans almaktı. Buna üzüldüm. Keşke sizden seans alabilseydim. Büyük fırsat kaçtı benim için Emnin efendim ben güvenilir biriyim. Siz beni ekecek sahtekar oyalıyor sandınız sanırım.öýle bir insan değilim...

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Heryerden yazıyorsun..
Sakin ol ve peşimi bırak.
Wpden de yazdın anlaşamadık, uzatmayalım.. ✌️
Ne olur efendim engeli kaldırın yalvarırım seans almayı düşünüyorum sizden yalvarıyorum size ne olur! Çok fazla rahatsız etmem efendim sadece seans alcam sizde yalvarırım. Kırmayın beni

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne olur efendim engeli kaldırın yalvarırım seans almayı düşünüyorum sizden yalvarıyorum size ne olur! Çok fazla rahatsız etmem efendim sadece seans alcam sizde yalvarırım. Kırmayın beni
Bu kadar takıntının sebebi nedir anlamadım?
Hiç sağlıklı görünmüyor ✖️
Mesele ettin iyice..

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar takıntının sebebi nedir anlamadım?
Hiç sağlıklı görünmüyor ✖️
Mesele ettin iyice..
Aslında etmedim, Fantaziyle alakalı biri durum. Zira bana göre strapon yapan bir kız yüzü güzel olursa strapondan alacağim zevk ikiye katlanır.Zira tavsiye babında daha önce sizden seans alanlara sordum, gayet güzel kız dedi tavsiye ederim dediler. Türkiye'de Strapon yapan güzel kız bulmak çok zor, nadir bulunuyor. Oda sizi bulunmaz Hint kumaşı yapıyor. Çünkü piyasdaki sahibelrin çoğu çirkin.. Sakıncası yoksa efendim acaba beni neden seansa almadınız, bir kusurum olsa eyvallah. Şöyle olabilir ön ödeme istersin yapmaz engeli basarsın, benim ıcin ortada bir neden yoktu, ki Evet biraz wp'den fazla yazdm o kadar yazmamalıydım. Bu durum sizden seasns koparmak içindi.Bir de siz iştahlı insanlara bayılıyorum deyince ben de bu iştahı belirtmek için çok yazdım size. Ayrıca dediğim gibi hem strapon yapıp, hem yüzü güzel kız bulmak çok zor. Güzel kızların yüzde doksan dokuzu bu piyasada bu işi yapmıyor.Sadece sahibelik yapanlar evlere şenlik.Hem strapon yapan hem yüzü güzel kız bulmak Türkiye'de çok zor. Avrupada rahat bulabilirsin. Özetle Israrcı olmamın sebebi buydu, hem strapon yapıp hem güzel olmanız. Yoksa strapon yapıp güzel kız olan çok fazla olsaydı, elimi sallasan ellisi deyip başkasından seans alırdım. Bu kadar ısrarcı olmazdım.Anlayacağınız strapon yapan insanda tek kriterim yüzünün güzel olması.Çirkin bir kadından strapon seansı almam. Yani demem o ki Türkiye'de hem strapon yapan hem güzel olan kız çok az. Bu da sizi gözümde değerli kıldı hepsi o kadar...Umarım açıklayıcı olmuştur. Yani böyle güzel fırsatı kaçırdiğım için çok üzüldüm, hepsi bu.Çünkü çok nadir bulunuyor hem güzel olup strapon yapanlar.hepsi bu.. umarım açıklayıcı olmuştur..

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
414
600
Cinsiyetiniz nedir?
Barışalım efendim seanns alcam sizden en azindan sizi rahatsız etmem seans saati belirleme konusunda size söz veriyorum sadece seans saati belirleme konusunda yazcam
Hocam bırakın randevu almaya çalıştığınız kişiyi ben dahi rahatsız oldum. Tabii ki cinsel tercihlere saygı duyuyoruz fakat hayır, hayırdır. İçeriğin ne olduğundan bağımsız bu kadar ısrar rahatsız edici

12 Şub 2022
145
174
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence sahibi fantezisini reelde gerçekleştirmekte fayda var. Buraya bunu yansıtmamak gerekir.

14 Ocak 2025
97
167
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aman yaa straponda strapon nemiş bu strapon bu kadar böyle yarvaldin ya.
Bu Google bakayım,
İyi biseyse bende istiyim.
İyi bişey değilmiş ben baktım,
Başka merak eden varsa soyliyim,
Kadın kişi, erkek kişisinin yapay üreme organini takarak,
Artık gerisini ben anlatmayayim,
Anladınız siz.
Ben almiyim,
Alana da mani olmayayım.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,277
10,239
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam bırakın randevu almaya çalıştığınız kişiyi ben dahi rahatsız oldum. Tabii ki cinsel tercihlere saygı duyuyoruz fakat hayır, hayırdır. İçeriğin ne olduğundan bağımsız bu kadar ısrar rahatsız edici
Sahibe forumları jargonuyla yazıyor, reddedilip aşağılandıkça bi nevi sexting oluyor. Buralar için rahatsız edici doğal olarak.

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
384
359
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynı kelimeyi 10 kere yazınca kabul edeceğinimi sandın? Bu kadar ısrar normalmi sence? Yüzü güzel bir pempiş bulursun bence araştırmaya devam🤣

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar ısrara gerek varmı!! Bence Zorlamanın bir anlamı yok.
Konuşmuyorum konuşmuyorum diyorum illa konuşturacaksınız.Benim wp üzerinden çıplak fotoğraflarımı istedi, ne gerek vardı, ben atmadım diye seans vermedi, ona rağmen ben ısrarcı oluyorsam büyüklük göstermişim demektir. Biri real seans isteğinde wp den çıplak foto istenir mi Allah aşkına seansı ücretini söylersin müşterinin işine gelirse bu kadar. Bu saatten sonra sonra bende ısrarcı olmam. Ben o hatayı yaptım. Ayrıca Sizden biri wpden fotoğraf isterse o zaman sen de at deyin. .Bu saatten sonra zaten ben ısrar etmem yapacak bir şey yok. Bu forum güvenilirse hiçbir eskort müşterilerden fotoğraf istemeyez.Ona rağmen yüz fotomu attım.sonra çiplak fotoğrafımi istedi.Siz siz olun çıplak fotonuzu wpden atmayın size tehdit ve santaj olarak geri döner. O zaman kendi fotosunu da atsınlar yok öyle yağma..

cevdetg

Normal Üye
23 Nis 2024
37
37
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuşmuyorum konuşmuyorum diyorum illa konuşturacaksınız.Benim wp üzerinden çıplak fotoğraflarımı istedi, ne gerek vardı, ben atmadım diye seans vermedi, ona rağmen ben ısrarcı oluyorsam büyüklük göstermişim demektir. Biri real seans isteğinde wp den çıplak foto istenir mi Allah aşkına seansı ücretini söylersin müşterinin işine gelirse bu kadar. Bu saatten sonra sonra bende ısrarcı olmam. Ben o hatayı yaptım. Ayrıca Sizden biri wpden fotoğraf isterse o zaman sen de at deyin. .Bu saatten sonra zaten ben ısrar etmem yapacak bir şey yok. Bu forum güvenilirse hiçbir eskort müşterilerden fotoğraf istemeyez.Ona rağmen yüz fotomu attım.sonra çiplak fotoğrafımi istedi.Siz siz olun çıplak fotonuzu wpden atmayın size tehdit ve santaj olarak geri döner. O zaman kendi fotosunu da atsınlar yok öyle yağma..
Adminle görüşsen hocam? İspatlanamaz ise forumdan uçururlar ama

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Olayı çarpıtmanın anlamı yok!
Kalçanın fotosunu istedim. ( Gerçekten alıcı mısın teyit etmek için.. )
Yüz resmine bakınca öyle gelmedi, beni mi işletiyor bu dedim ve seni denedim.
Sende atamam dedin, olayı kapattık!
Sus ve git artık

Son düzenleme:
DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Adminle görüşsen hocam? İspatlanamaz ise forumdan uçururlar ama
Kendine de wp de açıklama yaptım.
Ortalığı karıştırmak için iki kez söylüyor.
Bende yazışmalar 24 saat ekran fotosu atamıyorum, silinmiş.
Komple bütün yazışmayı kendi atsın.
Ben bununla uğraşamam.
Daha fazla cevap vermiyorum..

Son düzenleme:
DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sana seans vermek ZORUNDAAA DEĞİLİMMMM!!!
BENİ DELİRTMEEEEE!!!!!!!!!! Git BAŞIMDANNNNN @Joker

Son düzenleme:

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olayı çarpıtmanın anlamı yok!
Kalçanın fotosunu istedim. ( Gerçekten alıcı mısın teyit etmek için.. )
Yüz resmine bakınca öyle gelmedi.
Sende atamam dedin, olayı kapattık!
Sus ve git artık
Ben de diyorum ki ben daha önce dolandirildim anlayış gösterin dedim istediğiniz fotoyu atamam dedim o anlayışı göstermediniz. yüz fotomu attım. Yeterliydi bence. Kalca fotoğrafı bir nevi çıplak foto oluyor. Strapon seansı isteyen birinden gerçekten strapon yapıyor mu yapmıyor mu diye kanıt mahiyetinde kalça fotoğrafı istemeyi ilk defa sizden gördüm. ücreti söylersin şartları belirlersin ön ödeme yapıyorsa zaten ciddiyetini anlarsın.

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
LA HAVLEEEE
SAKİNCE CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIM!
SELEN HESABIMDAN YAZDI, X TEN GÖRMÜŞ BENİ!
3 GÜN TAKINTILI BİR ŞEKİLDE YAZDI, SONRA GÜVENMEDİM DENEMEK İSTEDİM ANLIK FOTO İSTEDİM, ATMADI.
TAKINTILI BİRİYDİ KABUL ETMEDİM..
HESAP MI VERECEĞİM??
AYRICA FORUMDA OLMAYAN DİĞER HESABIMDAN YAZDI!
O HESABIMIN HESABINI FORUMA MI VERECEĞİM?
FORUMDAKİ HESABIM ÜZERİNDEN OLAN KONU VARSA KONUŞALIM…..
@Joker

Son düzenleme:
DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
SANA DA..
KALÇANA DA…
KALÇA FOTONA DA…
MERAKLI DEĞİLİM!
KALÇA FOTOSU ATMADIĞIN İÇİN DEĞİL,
BENİ BUNALTTIĞIN VE GÜVEN VERMEDİĞİN İÇİN KABUL ETMEDİM!
BENİ SALLL

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LA HAVLEEEE
SAKİNCE CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIM!
SELEN HESABIMDAN YAZDI, X TEN GÖRMÜŞ BENİ!
3 GÜN TAKINTILI BİR ŞEKİLDE YAZDI, SONRA GÜVENMEDİM DENEMEK İSTEDİM ANLIK FOTO İSTEDİM, ATMADI.
KABUL ETMEDİM? HESAP MI VERECEĞİM??
AYRICA FORUMDA OLMAYAN DİĞER HESABIMDAN YAZDI!
O HESABIMIN HESABINI FORUMA MI VERECEĞİM?
FORUMDAKİ HESABIM ÜZERİNDEN OLAN KONU VARSA KONUŞALIM…..
@Joker
Şunu bilin isterim ben sizi işletmedim, siz yanlış anladınız.Benim niyetim ciddiydi Tek hatalı yanım Sadece çok fazla yazdım. Bu kadar basit. Beni töhmet altında bırakıyorsunuz işletiyor diye.İşletseydim bu kadar kişinin içinde gururumu ayaklar altına alıp yalvarmazdım.

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Şunu bilin isterim ben sizi işletmedim, siz yanlış anladınız.Benim niyetim ciddiydi Tek hatalı yanım Sadece çok fazla yazdım. Bu kadar basit. Beni töhmet altında bırakıyorsunuz işletiyor diye.İşletseydim bu kadar kişinin içinde gururumu ayaklar altına alıp yalvarmazdım.
Gururunu ayaklar altına alıp bunca insan içinde yalvardığın için muhattap aldım ve yanıt verdim.
Ama yeter artık konu uzadı!
Forumda olmayan hesabımla ilgili foruma hesap vermem gerekmiyor!
Bunu sana da söyledim!
Forumu koz olarak kullanma!
Beni sallllll

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Neyse çok uzatmanın anlamı yok artık ben de yoruldum..
Birde milleti gaza getirmeye çalışıyorsun.
Denemediğin taktik yol kalmadı.
Dua et iyi bir insanım, insan gibi kırıcı olmadan yanıtladım.
İşgüzarlığın anlamı yok.
BEN BU NUMARALARI YEMEM!
BİRDAHA KARŞILAŞMAYALIM!

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim için olumsuz referanssın .İletişim konusunda gerginsin , zaten böyle birinden seans almak için gururumu ayaklar altına almaktan imtina etmediğim için kendimden utaniyroum. Dua at ben de iyi niyetliyim.Yoksa benden daha sert cevaplar alırsdin

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benim için olumsuz referanssın .İletişim konusunda gerginsin , zaten böyle birinden seans almak için gururumu ayaklar altına almaktan imtina etmediğim için kendimden utaniyroum. Dua at ben de iyi niyetliyim.Yoksa benden daha sert cevaplar alırsdin
Görüşmeden referans yazan kabul oluyor mu ya hahahahahahah😂
Ya yürü hadi vaktimi yeme benim

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen beni çok kötü bil. Ben işletiyorum insanları yalan söylüyorum Ben görüştüğüm birinin lafını yapmam. İletişim konusunda biraz kibar olmalısın.Ben hep altan aldım, siz hep terslediniz. Sizden hiç beklemezdim böyle muamale

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Niyeti ciddi olan kişiye karşı seans öncesi böyle gerginse kim bilir seans sırasında ne yapar😄

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sen beni çok kötü bil. Ben işletiyorum insanları yalan söylüyorum Ben görüştüğüm birinin lafını yapmam. İletişim konusunda biraz kibar olmalısın.Ben hep altan aldım, siz hep terslediniz. Sizden hiç beklemezdim böyle muamale
Çünkü beni taciz ediyorsun, sürekli heryerden yazarak.
Ve olayları çarpıtıp millete şikayet ediyorsun.
Sabrımı zorluyorsun. Tabiki gergin cevap vereceğim.
Uzun lafın kısası seninle anlaşamıyoruz.
İyi akşamlar

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Niyeti ciddi olan kişiye karşı seans öncesi böyle gerginse kim bilir seans sırasında ne yapar😄
😂😂😂 Allahım yarabbim biri şunu sustursun
Milleti hâlâ gaza getirip ekmeğimle oynamaya çalışıyor 😂
Iyyyyy 🤮
Benim ismim var arkadaşım
Kendini de yırtsan birşey yapamazsın.
Benimle görüşenler iletişimimin, ağırlamamın ve profesyonelliğimin üst düzey olduğunu bilir.
Defol

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kimsenin rizkinda gözümüz yok Sen öyle yazinca seans öncesi böyleyse seans sonrası ne olur abo yazinca espiriyle karışık yanıt verdim selametle😂

realist6017

Normal Üye
23 Ocak 2025
25
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mevzu kapansin diyorum Ben altan aldıkça burada da üslubunu bozdun Defol kelimesi şık olmadi Senin gibi sert konuşan birine sert çıkmak gerek. sürekli üslubunu bozuyorsun. Ben sana az bile sert cevap verdim. Sert cevap verirsen sert cevap alırsın yani öyle göte böyle ******. Evet katılıyorum bir daha görüşmemek ve konuşmamak dileğiyle iyi akşamlar..

DerenKalkavan Çevrimiçi
11 Ocak 2025
34
131
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mevzu kapansin diyorum Ben altan aldıkça burada da üslubunu bozdun Defol kelimesi şık olmadi Senin gibi sert konuşan birine sert çıkmak gerek. sürekli üslubunu bozuyorsun. Ben sana az bile sert cevap verdim. Sert cevap verirsen sert cevap alırsın yani öyle göte böyle ******. Evet katılıyorum bir daha görüşmemek ve konuşmamak dileğiyle iyi akşamlar..
Öyle g*te diyorsun ya.
Yapmadık diye böyle oldu.
Yapsak neler olurdu.

Yazdıklarına cevap verdim.
1,2,3 tıp

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar