- 23 Haz 2019
- 3,467
- 8,905
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet ben burdayım diyorsunuz.
Doğal güzellik cansu hanım
Yani bumu olsun yoksa diğerimiBu kombinasyonunuz beni bitiriyor,Cansu Hn.♥♥♥♥
Tşk lerYine bomba gibi döndünüz Cansu hanım
Tşk ler. SevgilerFotolarınız aldı benden beni,bana seni gerek seni
Ben yanarım dün ü günü,bana seni gerek seni
Saygılarımla...
Tşk ler. HosbuldumHosgeldin guzel kadin![]()
Tşk ler. Hosbuldum. Ben zaten hep yeni foto atıyorum, o an çekip paylaşıyorum. Sadece bazen kıyafet aynı oluyorHoşgeldin güzellik yeni fotolar görmek istiyoruz...
Hımm beyaz bustiyer galiba memelerin güzelliğini çıkartıyor. OrtayaTşk ler. Hosbuldum. Ben zaten hep yeni foto atıyorum, o an çekip paylaşıyorum. Sadece bazen kıyafet aynı oluyor![]()
SanırımHımm beyaz bustiyer galiba memelerin güzelliğini çıkartıyor. Ortaya
İnsanin kafasını sokası geliyor.Sanırım![]()
Ne mutlu banaBuraları da yakıyorsunuz Cansu Hanım.
Bu olsunnnnnYani bumu olsun yoksa diğerimi![]()
Hoş dönüşler ola,Cansu Sultan
OkOrganizasyona başlıyorum![]()
Tşk lerTanıdığım mütevazi misafirperver bir hanımefendisiniz
KısmetAhh şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım.......
Rica ederim gerçe ne ise o’dur özlendinizTşk ler![]()
Tşk ler. Nick den çıkaramadımRica ederim gerçe ne ise o’dur özlendiniz![]()
Anahtarımı unutmuştum sizde bana Kargo ile göndermiştinizTşk ler. Nick den çıkaramadım![]()
Evet hatırladım. Tşk lerAnahtarımı unutmuştum sizde bana Kargo ile göndermiştiniz![]()
Ben seni unutmadım unutulacak gibi de değilsin güzel kalpli insanEvet hatırladım. Tşk ler![]()
Ben seni unutmadım unutulacak gibi de değilsin güzel kalpli insan![]()
Güzel dost döndünmü inşallah iyi eglenmişsin kendine çok iyi bak güzel yürekli insan
Tşk ler. InşallahHarikasınız cansu hanım, görüşmek umuduyla![]()
Olabilir neden olmasınher dönüş beni çağırıyor sanki![]()
Tşk ler. Evet döndüm şimdilik buralardayimGüzel dost döndünmü inşallah iyi eglenmişsin kendine çok iyi bak güzel yürekli insan
Bu gün muhakkak arayacağım ilk fırsatta görüşmek istiyorum
Tşk ler. Özlemle bekleyenler için de tsk lerHoş geldiniz. Özlemle bekleyenlerin de gözleri aydın olsun diyelim artık
Inşallah. Müsait bir zaman da görüşmek üzereBu gün muhakkak arayacağım ilk fırsatta görüşmek istiyorum
Müsait bir zamanda neden olmasınçok seksi fotolar. göğüslerinizi yakından görmek isterim.
Hayır kullanmıyorumCansu hanım kuşlu siteyi kullanıyor musunuz ?
Tunaydin tanışmak kısmet olmayan komsumgünaydın komşu![]()
HosbuldumHoşgeldin![]()
Olsun yakında ben gelirim ankarayaSiz geldiniz ben döndüm![]()
komşum bugün diğer komşumuz Eda ileydim. sana da geleceğim. muhtar gibi kapı kapı geziyorumTunaydin tanışmak kısmet olmayan komsum![]()
Bir gün denk geleceğiz muhakkak lakin çok korkuyorumkomşum bugün diğer komşumuz Eda ileydim. sana da geleceğim. muhtar gibi kapı kapı geziyorum![]()
Tşk ler"bomba gibi dönmek" filli yerine direkt resim kullanmış Cansu![]()
Vallahi olur mu olurBir gün denk geleceğiz muhakkak lakin çok korkuyorumya kapı komsum çıkarsan diye
![]()
Önceden adres alabiliyormuyumVallahi olur mu olur
Dmden atıyorum sbshsjjsjdÖnceden adres alabiliyormuyum![]()
BekliyorumDmden atıyorum sbshsjjsjd
Tşk ler. Inşallah görüşmek üzereyakin zamanda görüşmek dileğiyle dönüşünüzü kutlamak lazım![]()
Tşk ler. HosbuldumHosgeldiniz sefa getirdiniz, guzelliginiz ve zerafetinizle gonullerin sultani kalbinin guzelligi tum bedenini sarmalamis sexi ve tutkulu kadin hosgeldiniz,
Tşk ler. Sevgiler...Sizi tanimamis olsamda eger tanimis olsaydim, sizin gibi bir kadini ozlemek kelimesi sadece kelime olarak kalirdi, bu dunyada sizin gibi bir kadinin olmasi gercekten boyle bir dunyada insanin varligini en temel kilan zarureti sergilemekde. Sevgiyle kalin cansu hanim.
En kısa zamanda inşallahRica ederim, inanin her kelimesini kalben ve icten ifade etmek istedim, sizin gibi insanlar bu dunyada cok nadir, nadide bir cicek gibi bu arada soylemeden olmaz resimleriniz inanilmaz sexi cansu hanim insani bambaska dunyalara goturmekde, anliyorum ki cok guzel bir kalbiniz var. En cok bu guzel kalbi tanimak isterdim. Saygilar.
InşallahHoşgeldiniz Cansu hanım. İnşallah biz de hoş geliriz en kısa zamanda![]()
Inşallah en kısa zamanda görüşmek üzereHoşgeldiniz Cansu hanim sizinle görüşmek isteri en kısa zamanda![]()
aman yarabbim
aman yarabbimaynı kombin burdada varmış
tutamıyorum kendimi
![]()
çok samimiyim müthişsin enfessin harikasın daha ne diyim nefesimi kestin
Tşk ler canım benimçok samimiyim müthişsin enfessin harikasın daha ne diyim nefesimi kestin![]()
Can sın senTşk ler canım benim![]()
Tşk lerCan sın senbende tşk ederim güzelliğinin yanında o sevecen güzel yüreğin içinde
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!