Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine, yeniden...

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
215
477
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet arkadaşlar, sevgili dostlar....
İş yoğunluğum sebebi ile ara vermiş olduğum görüşme trafiğime, şansa ayarlanmış, anlık bir randevu ile devam edeyim dedim. Pek umudum olmasa da, evinin yakınlarında olduğum bir zaman diliminde, @elif özbek e yazarak, müsaitlik durumunu sordum. Bu talebimde, kendisini, tenini, gülümsemesini deli gibi özlemiş olmamın etkisi tartışılmaz elbette. Tabi ki de şansım yaver gitmedi ve kendisi dışarıda olduğunu belirtti. 🙈
Ama bugün kendisinden gelen bir mesaj ile, oflaya poflaya zoraki devam ettirdiğim işimin başından kalkıp, koşa koşa yanına gittim.
Yine muhteşem bir misafirperverlik ile beni ağırladı.
Kendisi hakkında daha önce detaylı bir anlatımda bulunmuştum. Ama, samimiyet seviyesi ile paralel olarak artan bir gfe yaşatıyor kendisi size. Öpüşmeler,koklaşmalar, kucak dansları,kahkahalar, dokunuşlar derken, yine yemişiz 2 saati nasıl olduğunu anlamadan.
Herşey için tekrar çok teşekkür ederim @elif özbek

Not: Kalçalarını izlemek apayrı bir zevk. 😉

4k2n

Normal Üye
28 May 2020
34
73
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, bende elif hanıma 3 gündür mail atıyorum ama hala dönüş olmadı. sabırzıklıkla bekliyorum dönüş yapmasını

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
720
5,709
İş yoğunluğum sebebi ile ara vermiş olduğum görüşme trafiğime, şansa ayarlanmış, anlık bir randevu ile devam edeyim dedim. Pek umudum olmasa da, evinin yakınlarında olduğum bir zaman diliminde, @elif özbek e yazarak, müsaitlik durumunu sordum. Bu talebimde, kendisini, tenini, gülümsemesini deli gibi özlemiş olmamın etkisi tartışılmaz elbette. Tabi ki de şansım yaver gitmedi ve kendisi dışarıda olduğunu belirtti. 🙈
Ama bugün kendisinden gelen bir mesaj ile, oflaya poflaya zoraki devam ettirdiğim işimin başından kalkıp, koşa koşa yanına gittim.
Kendisi hakkında daha önce detaylı bir anlatımda bulunmuştum. Ama, samimiyet seviyesi ile paralel olarak artan bir gfe yaşatıyor kendisi size. Öpüşmeler,koklaşmalar, kucak dansları,kahkahalar, dokunuşlar derken, yine yemişiz 2 saati nasıl olduğunu anlamadan.

"...Kalçalarını izlemek apayrı bir zevk...."

Biraz utanım valla, ama çok tesekkur ederim.,

1654265120296.png

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,471
1,956
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler ...sevişmenize sağlık!..

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,953
4,523
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

sewişmenize sağlik

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar