ExpertMaster
Normal Üye
- 18 Haz 2020
- 8
- 68
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kapıyı açıldığında Şevvali ilk gördüğünüz anda zümrüt rengi gözlerinde sonsuzluğu yaşıyorsunuz. Gözleriniz yavaş yavaş aşağı doğru inmeye başlıyor. Elmacık kemiklerinin kıvrımlarıyla süslenmiş kırmızı yanaklarını çilek rengi dudaklarını farkediyorsunuz. Gözünüz biraz daha aşağı doğru kaymaya başlıyor. Dalgalı kıvrımlarını takip ederken merhaba demeyi bir anlık unutuyorsunuz. Ama bu sorun değil. Kendisinin yanında zamanın durduğunu unutmanız normal.
Hoş bir sohbet başlıyor aranızda. Konuşmak, laf olsun diye değil. Karşılıklı tanışmak, tanımak ve güzel bir zaman geçirmenin başlangıcı için. Kendinizi zamanın durduğu bu noktada ben niye bu kadar şanslıyım diye düşünürken buluyorsunuz.
Hayal mi görüyorum gerçek mi diye düşünürken tenlerin teması ile yaşadığınızın gerçek olduğunu anlıyorsunuz. Hiç bitmesin isteseniz de, zaman sizi onu unutsanız da akıp geçiyor.
Puanlar:
Gözler: 15/10 (10 üzerinden 15 verdim. Başka bir şey söylememe gerek yok)
GFE: 15/10 (Zamanın durduğunu söylemiştim değil mi?)
Vücut: 10/10 (Fotoğraflara bakıp sadece popo var sanabilirsiniz. Fotoğrafçının hatası diyelim)
Popo: 15/10
Hoş bir sohbet başlıyor aranızda. Konuşmak, laf olsun diye değil. Karşılıklı tanışmak, tanımak ve güzel bir zaman geçirmenin başlangıcı için. Kendinizi zamanın durduğu bu noktada ben niye bu kadar şanslıyım diye düşünürken buluyorsunuz.
Hayal mi görüyorum gerçek mi diye düşünürken tenlerin teması ile yaşadığınızın gerçek olduğunu anlıyorsunuz. Hiç bitmesin isteseniz de, zaman sizi onu unutsanız da akıp geçiyor.
Puanlar:
Gözler: 15/10 (10 üzerinden 15 verdim. Başka bir şey söylememe gerek yok)
GFE: 15/10 (Zamanın durduğunu söylemiştim değil mi?)
Vücut: 10/10 (Fotoğraflara bakıp sadece popo var sanabilirsiniz. Fotoğrafçının hatası diyelim)
Popo: 15/10