- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir haftadan sonra ikinci görüşmemiz oldu. Güvenliğe daire no söyleyip çıktık yükseklere kapı açıldı Arya karşımda. Sarılmayı çok istesem de önce duşa girmek istedim. Duştan sonra yeme içme faslı... Arya dans etmeyi seviyor ayakta bardaklar elimizde rahat durmuyor sürekli kıpraşma halinde. Dili dışarıda dudaklarında geziyor ben de o dilin dudakların çekim gücüne kapılıyorum sürekli. Studio daire yatak yanımızda bardakları bırakıp yatağa geçiyoruz bacak bacağa dolanmalı kenetleniyoruz. Alıyor eline aleti tükür tüküre... Ben de O'na kıtlıktan çıkmış gibi yapıştım bir çığlık atıyor bağırıyor kafayı sıyırdım. Facesitting yaparken alttan gördüğüm manzara enfess kendi deyimiyle uyuşana kadar köpek gibi saldırdım hırrrr. Birleşme pozisyonlarımız ilki doggy ikincisi en sevdiğim kısım Arya üstte zıplıyor ses geliyor sess siyah saçları göğüsleri üzerinde müthiş görsellik ve finalde favorim üstüme yatırıp sıkı sıkı sarılarak diller birbirine değerken cummm cumm cumm bi ara gözüm şaftım kaydı. Oldukça işveli neşeli enerjik azdırmayı seven kendisinin de azdığını her fırsatta dile getiren bir crazy. 2 shoot zaman nasıl geçti anlamadım tekrar görüşmek istiyorum yılan gibi sürün tısla üstümde sssss
Son düzenleme: