Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Arya...

ÇAKALER Çevrimdışı
7 Nis 2012
1,070
857
Selamlar

Foruma bi bayan geldi , fotolar falan güzel ama bi popo fotoları var ilgimi çekiyo ve içimden kesin bu fotolarda bi abartı var diyorum. Merak da ediyorum , bi burdaydı bi yoktu , bi cevap alamadım ama bi ara illa tanışırız modundayım , çünkü o popoyu fotolardaki gibiyse dogy de görmeden ölmemeli insan diyorum:cool:

Bi zaman sonra baktım forumda görmeye başladım bi kaç paylaşım geldi ve bu kızı görmeliyim.yazışma randevu falan derken kapıdan girdim içeri …

Fotolar orjinal , o popo gerçekten Arya nın (y), çok tatlı , sıcak kanlı , genç , konuşkan , güzel bi hanfendi…pırıl pırıl mis gibi bi vucut , kapris yok , size uyumlu ve bi daha ziyaret etmek isteyeceğim keyifli bi hanfendi…

Görüşmek üzere ARYA hanfendi…

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,290
2,238
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler klavyenize sağlık
arya hn ile tanışmak lazımmmm :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,236
307
Selamlar

Foruma bi bayan geldi , fotolar falan güzel ama bi popo fotoları var ilgimi çekiyo ve içimden kesin bu fotolarda bi abartı var diyorum. Merak da ediyorum , bi burdaydı bi yoktu , bi cevap alamadım ama bi ara illa tanışırız modundayım , çünkü o popoyu fotolardaki gibiyse dogy de görmeden ölmemeli insan diyorum:cool:

Bi zaman sonra baktım forumda görmeye başladım bi kaç paylaşım geldi ve bu kızı görmeliyim.yazışma randevu falan derken kapıdan girdim içeri …

Fotolar orjinal , o popo gerçekten Arya nın (y), çok tatlı , sıcak kanlı , genç , konuşkan , güzel bi hanfendi…pırıl pırıl mis gibi bi vucut , kapris yok , size uyumlu ve bi daha ziyaret etmek isteyeceğim keyifli bi hanfendi…

Görüşmek üzere ARYA hanfendi…
Yahu neden bizim haberimiz olmuyor bu başarılı çalışmalardan, keşiflerden. @ÇAKALER alacağın olsun koç..... Sevişmenize sağlık...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,942
8,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar