- 30 Eyl 2020
- 157
- 199
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz günlerde @Asel ARJİN ile tekrar görüşmek istedim. Önceden tanıştığımız için iki dakikada (iki mesaj ile). Randevu gününü ve zamanını ayarladık. Fakat benim programda aksilikler çıktığı için ertesi gün onunda programının uygun olması ile programladığımızdan bir gün önce buluşmaya karar verdik.
Adresi daha önceden bildiğim için sorunsuz olarak park yeri buldum.
@Asel ARJİN her zamanki gibi şıktı ve samimi bir şekilde karşıladı. Biraz hoşbeşten sonra özlem giderdik. Beni benden aldı. Havalara uçurdu. Nefes nefese bıraktı beş dakika kendime gelmeye çalıştım.
Kaldığımız yerden muhabbete devam etmeye başladık. Sonra birden nasıl olduğunu anlamadan kucağımdaydı.
Çılgınca sevişmeye başladık. Aklımıza gelen her şeyi yapmaya çalıştım fakat dayanmak çok zor dayanamadım. İçindeki ateş sönmek bilmiyor.
Çok memnun kaldım. Tekrar görüşmek üzere zaman ayarlamaya ne zaman tekrarını yaparız diye düşünüyorum.
@Asel ARJİN beni çok mutlu ettin. Herşey gönlünce olsun.
Teşekkür eder tekrarını inşallah kısa zamanda yapabiliriz.
Arkadaşlar fotoğraf yok diye aldanmayın görüntü olarakta insanlık ve içtenlik olarakta çok güzel bir bayanla program yapacagınıza emin olun.
Tekrar görüşmek üzere
"güzel gözlüm "
Adresi daha önceden bildiğim için sorunsuz olarak park yeri buldum.
@Asel ARJİN her zamanki gibi şıktı ve samimi bir şekilde karşıladı. Biraz hoşbeşten sonra özlem giderdik. Beni benden aldı. Havalara uçurdu. Nefes nefese bıraktı beş dakika kendime gelmeye çalıştım.
Kaldığımız yerden muhabbete devam etmeye başladık. Sonra birden nasıl olduğunu anlamadan kucağımdaydı.
Çılgınca sevişmeye başladık. Aklımıza gelen her şeyi yapmaya çalıştım fakat dayanmak çok zor dayanamadım. İçindeki ateş sönmek bilmiyor.
Çok memnun kaldım. Tekrar görüşmek üzere zaman ayarlamaya ne zaman tekrarını yaparız diye düşünüyorum.
@Asel ARJİN beni çok mutlu ettin. Herşey gönlünce olsun.
Teşekkür eder tekrarını inşallah kısa zamanda yapabiliriz.
Arkadaşlar fotoğraf yok diye aldanmayın görüntü olarakta insanlık ve içtenlik olarakta çok güzel bir bayanla program yapacagınıza emin olun.
Tekrar görüşmek üzere
"güzel gözlüm "