- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün Arya'nın mekanından ayrıldıktan sonra cebimden ehliyet vb. kartlarımı düşürdüğümü fark ettim. Yüksek ihtimalle Arya'nın dairesinde pantolonun cebinden düşmüştür diye tahmin ettim eve dönmüştüm artık hemen mesaj attım kartlarımı bulduğunu ve ne zaman istersem benim için eve geçeceğini ve gelip alabileceğimi söyledi. Derin bir oh çekip kartlarımı almak için hemen ertesi güne anlaştım. Kartlarım emin ellerde. Hazır gitmişken ücretli görüşme ayarlama fikrimi de bugün mesaj olarak attım uygun olduğunu belirtti yola koyuldum. Güvenliğe daire no'yu söyleyip Arya'nın kapısına dayandım. Yine kapıda güler yüzlü sıcak karşılama kartlarımı da teslim alıp duşa girmek için izin istedim. Duştan çıkınca sohbet eşliğinde kahvelerimiz hazırlanmış beraberinde dondurmalı tatlılarımızı yedik. Yeme içmeden sonra Arya duşa girdi klimanın serinliğinde yayılmışım yatağa kendi evimde gibi rahatım alıştık artık. Banyodan üzerinde benekli leopar desenli bir elbiseyle çıka geldi. Dolaptan kondomu çıkarırken yataktan kalktım beline sarıldım. Ayakta bir güzel sevişiyoruz fotoğraflarda gördüğünüz o popo ile kucak dansı yapıyor ammaa ayağındaki topuklular yüksek bee çıkar dedim boylarımız eşitlensin çıkarıp devam ettik .. Ayakta arkalı önlü bol body to body öpüşmeli sevişmeden sonra çömelip gözlerimin içine baka baka oral sonra sıra bende. Yatağa geçti harika bacaklarını ayırıp kıvırtarak yaptığı kısa showun tahrikiyle leopar desenli o elbiseyi kenara sıyırıp oral yaptım. Devamında bilirsiniz işte 2 seans envai çeşit pozisyonlar çok güzel zıpladı bugün üstümde ses geldikçe daha da vahşileştik. Her zamanki gibi yine bir pembişten beklentilerimi karşılamış olarak ayrıldım. Kapıdan uğurlama bol sarılmalı bol öpücüklü tam maskemi takacağım atak yapıyor maskeyi giydiğime pişman ediyor her seferinde. Acelem ne ki? Aşağıya inince takarım. Kart bahanesiyle yine günü değerlendirdik. Herkese başarılar mutluluklar!
Son düzenleme: