Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk ederim canım beyaz ve siyahi seviyorum renginden dolayı beşiktaşlı olucam heraldebeyaz sana yakışıyor
Beyaz kıyafet görünce gelin olmuş gidiyorsun şarkısı geldi aklıma nedense![]()
beşiktaşlı yaparız onuda ancak ve ancak beşiktaşlı yaparTşk ederim canım beyaz ve siyahi seviyorum renginden dolayı beşiktaşlı olucam heralde![]()
Tşk ediyorumsiyah beyaz yaşam,ölümsüz bir aşktır..Ne giyersen sana yakışır diyorum..
Bizimkisi bir Ateş hikayesiiii
Siyah beyaz film gibi biraz![]()
Allahım sana geliyorum
Tşk ederim ama hatırlayamadım siziSeda hanım çok şık duruyorsunuz... Uzun zaman oldu, sizinle bir kez görüşme imkanım olmuştu...
Bende aynı dusuncedeyim çok açık fotolar ve fantazi kıyafetler çok ilgimi çekmiyor çokta tarzim deil zatenEkli dosyayı görüntüle 44832
bu tip fotolar bence çok daha seksi
Yes tamda orasiAynı fikirdeyim. Sevgili sedacım burası neresi garden mi acaba)))))))))))))
Uzun zaman oldu normal, eski üyeliğim zamanı görüştük, nick değişti haliyle...Tşk ederim ama hatırlayamadım sizi![]()
Beyaz ile @Seda ATES asaleti birleşince manzara muhteşem oluyorEkli dosyayı görüntüle 44832
bu tip fotolar bence çok daha seksi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!